Volkswagen ID.3

Z modelom ID.3 se v svetu električne mobilnosti začenja nova, dinamična doba. To je avtomobil, ki bo naelektril vaš vsakdanjik z dinamičnimi zmogljivostmi, naprednim dizajnom in dosegi, prilagojenimi vsakodnevnim potrebam.

Dogovorite se za svoj termin

Testna vožnja

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Pošljite nam povpraševanje

Pridobite ponudbo

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo poslali ponudbo v najkrajšem možnem času.

Sestavite si vozilo po svojem okusu

Konfiguracija vozila

Kakšna različica bi vam ustrezala? Preverite vse možnosti v Volkswagnovem konfiguratorju.

Spoznajte vse podrobnosti

Katalogi, ceniki in tehnični podatki

Če želite raziskati vse podrobnosti o vozilu, vas na spodnji povezavi čakajo predstavitvena gradiva. Preverite vse značilnosti, opcije, cene in tehnične podatke.

Predstavitev gradiva

Začetek nove dobe

Z modelom ID.3 se v svetu električne mobilnosti začenja nova, dinamična doba. To je avtomobil, ki bo naelektril vaš vsakdanjik z dinamičnimi zmogljivostmi, naprednim dizajnom in dosegi, prilagojenimi vsakodnevnim potrebam. ID.3 je zasnovan za ljudi, ki si želijo spremembe. Prihodnost je pripravljena. Pridružite se nam.

MOON Power upravljanje z energijo

Naša misija je omogočiti, da električna mobilnost postane del vsakdanjika. MOON zasebnim in poslovnim strankam ponuja individualne rešitve za vstop v e-mobilnost. S ponudbo, ki obsega vse od stenskih polnilnih postaj vključno s hranilnikom električne energije in fotovoltaičnim sistemom do postaj za hitro polnjenje.

Pameten: inteligentni koncept osvetlitve

ID.Light vizualno komunicira z vami in vam skupaj z opcijskim navigacijskim sistemom pomaga, da v prometu ostanete bolj sproščeni. Z lučjo in utripanjem smernega indikatorja vam priporoči menjavo voznega pasu. Poleg tega vas lahko opozori in vam pomaga, ko se znajdete na napačnem voznem pasu. Če uporabljate glasovno upravljanje, se kot odziv na vaš glas prižge svetlobni signal. Ob prihodu na cilj se ID.Light poslovi od vas s posebnim svetlobnim znakom.

Projicirni sistem

Sproščen pogled v prihodnost in na cesto

Opcijski projicirni sistem z obogateno resničnostjo prenaša uporabne informacije v neposredno vidno polje na vetrobranskem steklu in vam pomaga, da med vožnjo lahko ostanete bolj sproščeni. Med drugim prikazuje, kje morate zaviti ali na kateri vozni pas je priporočljivo zapeljati. Projekcija na steklu in dogajanje na asfaltu se pri tem zlivata v eno – za več udobja pri vsakodnevnih vožnjah.

Glasovna asistenca

Vse pod nadzorom

Poveljevanje z gumbi in tipkami je stvar preteklosti. Ohranite popoln pregled nad dogajanjem na cesti in za upravljanje – npr. radia, opcijskega navigacijskega sistema ali svojega telefona – uporabite kar intuitivne glasovne ukaze. Recite preprosto “Hello ID.”in sistem vas bo razumel.

Polnjenje

Pospešeno polnjenje

Prednost električnih avtomobilov: polnjenje je mogoče domala povsod – doma na gospodinjski električni vtičnici ali opcijski domači polnilni postaji, na parkiriščih s polnilnimi stebrički, pri številnih Volkswagnovih partnerjih in v drugih avtohišah, na mnogih bencinskih servisih. In nabor možnosti je z vsakim dnem še večji. S tem je zagotovljena povsem nova prilagodljivost pri polnjenju.

Pozdrav

ID.3 reče "Živijo" z lučmi

ID.3 vas prepozna, že ko se mu približate z avtomobilskim ključem, ki je kombiniran z opcijskim sistemom za zaklepanje in zagon Keyless Advanced. Markantni, opcijsko dobavljivi matrični LED-žarometi za hip zasvetijo, kot da bi vam pomežiknili, in ID.3 dobi skoraj človeške poteze. V notranjosti osvetlitev ID.Light poskrbi, da se takoj počutite kot doma. Ob zagonu se oglasi tih zvok, ki še dodatno spodbudi občutek vznemirljivega pričakovanja. Ob prihodu na cilj se ID.Light poslovi od vas s posebnim svetlobnim znakom.

Ambientna osvetlitev

Osvetlite notranjost

Naj vaš ID.3 dobi izrazitejšo osebno noto. Izberite eno od desetih serijskih barv (opcijsko jih je na voljo 30) in poskrbite za prijetno osvetlitev notranjosti. Pritajena svetloba med drugim osvetljuje armaturno ploščo, sovoznikov predal (opcijsko) in vrata. Hladni ali topli barvni toni? Odločitev je vaša.

Kontaktirajte nas

Trebnje

Avto Slak d.o.o.
Obrtniška ulica 51,
8210 Trebnje

Načrtuj pot

Novo mesto

Avto Slak d.o.o.
Kolodvorska ulica 4,
8000 Novo mesto

Načrtuj pot