Ne glede na to, ali želite še hitro dostaviti paket ali svoje otroke odložiti v šoli: Caddy je odlično pripravljen na vsakodnevne situacije.

slide 1

Parkirni sistem ParkPilot

Med postopkom parkiranja voznika z akustičnimi signali opozarja na zaznane ovire za vozilom in na zaslonu tudi optično prikazuje oddaljenost od ovir.

slide 1

Kamera za vzvratno vožnjo Rear View

Pomaga pri parkiranju, s tem da snema območje za vozilom in sliko predvaja na zaslonu radijskega ali navigacijskega sistema. Parkiranje olajšujejo tudi statične pomožne črte, ki se dodatno izrišejo na zaslonu. Kamera za vzvratno vožnjo je lahko vgrajena samo v kombinaciji z zadnjimi dvižnimi vrati.

slide 1

Parkirni sistem s krmilno avtomatiko

Omogoča samodejno parkiranje na bočna in prečna parkirna mesta, pri čemer vključuje funkcijo večkratnega korigiranja. Ko voznik prestavi v vzvratno prestavo, sistem prevzame nalogo vrtenja volana. Voznik mora le še upravljati sklopko, dodajati plin in zavirati.

slide 1

Avtomatsko uravnavanje razdalje

Samodejno prilagaja hitrost spredaj vozečemu vozilu in pri tem vzdržuje razdaljo, ki jo je predhodno nastavil voznik. Pri tem ne prekorači nastavljene hitrostne omejitve. Vključuje tudi sistem za nadzor prometa Front Assist.

slide 1

Funkcija večnaletnega zaviranja

Po trčenju zavira vozilo. Tako je v idealnem primeru mogoče preprečiti nadaljnja trčenja. Funkcija večnaletnega zaviranja se aktivira, če dva medsebojno neodvisna senzorja zaznata prometno nesrečo. Po kratkem pojemku funkcija upočasni vozilo do hitrosti 10 km/h, pri čemer lahko voznik kadarkoli ponovno prevzame nadzor.

Kontaktirajte nas

Trebnje

Avto Slak d.o.o.
Obrtniška ulica 51,
8210 Trebnje

Načrtuj pot

Novo mesto

Avto Slak d.o.o.
Kolodvorska ulica 4,
8000 Novo mesto

Načrtuj pot