Caravelle 6.1

Ko je govora o profesionalnem prevozu oseb, je tu Caravelle, saj že več kot 30 let postavlja merila na področju vozil za prevoz oseb.

Dogovorite se za svoj termin

Testna vožnja

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Pošljite nam povpraševanje

Pridobite ponudbo

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo poslali ponudbo v najkrajšem možnem času.

Sestavite si vozilo po svojem okusu

Konfiguracija vozila

Kakšna različica bi vam ustrezala? Preverite vse možnosti v Volkswagnovem konfiguratorju.

Spoznajte vse podrobnosti

Katalogi, ceniki in tehnični podatki

Če želite raziskati vse podrobnosti o vozilu, vas na spodnji povezavi čakajo predstavitvena gradiva. Preverite vse značilnosti, opcije, cene in tehnične podatke.

Predstavitvena gradiva

Prostor za številne potnike in njihove želje

Tako kot vaši potniki so raznolike tudi zahteve, ki jih prinašajo s seboj na pot. Štirje kovčki za vikend oddih? Spontana zamenjava za popolnoma prezaseden hotel ob sejmišču? Ne glede na to kako presenetljive so lahko zahteve – s Caravelle 6.1 ne bodo predstavljale težav. Vse tri izvedbe so na voljo z dvema medosnima razdaljama in raznolikimi sedežnimi paketi. Modularni sistem pritrditve sedežev z zložljivo in poklopno trisedežno klopjo kadarkoli omogoča, da ustvarite dodaten prostor za prtljago.

Visoko udobje za potnike

Prostor, kjer potniki lahko spet zadihajo in si oddahnejo – po dolgem potovanju, napornem delovnem dnevu ali med dvema pomembnima sestankoma. S Caravelle 6.1 boste svojim potnikom lahko ponudili zavetje na štirih kolesih, ki ga odlikuje tudi velika mera udobja: udobni sedeži s čvrstim oblazinjenjem, odlična zvočna izolacija, bralne LED-lučke in sproščen občutek prostornosti z obilico prostora za glavo in noge ter številni drugi elementi udobja bodo poskrbeli, da se bodo vaši potniki dobro počutili že ob vstopanju.

Preberi več

Vsak dan sproščeno na pot

Vozila postajajo vse pametnejša. Tudi Caravelle 6.1 ima že danes veliko digitalnih tehnologij, s katerimi je vožnja še udobnejša. Na primer visokoločljivostni digitalni kombinirani instrument z navigacijskim zemljevidom. Ali Volkswagen We Connect: storitev, ki pametni telefon spremeni v daljinski upravljalnik za vozilo. In to je šele začetek.

Asistenca za bočni veter

Asistenčni sistemi

S samodejnim zaviranjem ob močnih bočnih sunkih vetra stabilizira vozilo.

Asistenčni sistemi

Asistenca za ohranjanje smeri

Asistenca Lane Assist z večfunkcijsko kamero zaznava vozni pas, po katerem vozi vozilo, in s posegi v krmiljenje ohranja smer vožnje.

Asistenčni sistemi

Asistenca za nadzorovani spust

Z zmanjšanjem števila motornih vrtljajev in po potrebi s posegom v zavorni sistem zagotavlja nadzorovano, udobno vožnjo po klancu navzdol.

Parkirni sistemi

Parkirni sistem s krmilno avtomatiko

Parkirni sistem Park Assist s samodejnim optimalnim vrtenjem volana pomaga pri parkiranju na prečna in bočna parkirna mesta. 

Lažje manevriranje s prikolico

Parkirni sistemi

Asistenca Trailer Assist med manevriranjem na prečna parkirna mesta in pri natančni vzvratni vožnji olajšuje obračanje vozila s pripeto prikolico.

Kontaktirajte nas

Trebnje

Avto Slak d.o.o.
Obrtniška ulica 51,
8210 Trebnje

Načrtuj pot

Novo mesto

Avto Slak d.o.o.
Kolodvorska ulica 4,
8000 Novo mesto

Načrtuj pot