ID. Buzz Cargo

Nove razsežnosti poslovne mobilnosti. ID. Buzz Cargo lahko z enim polnjenjem prevozi do 420 km (po WLTP), njegovo baterijo pa lahko od 5, do 80 odstotkov napolnimo v vsega 30 minutah.

Dogovorite se za svoj termin

Testna vožnja

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo odgovorili v najkrajšem možnem času. Testna vožnja bo na voljo, ko vozilo prispe v naša prodajna salona.

Pošljite nam povpraševanje

Pridobite ponudbo

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo poslali ponudbo v najkrajšem možnem času.

Sestavite si vozilo po svojem okusu

Konfiguracija vozila

Kakšna različica bi vam ustrezala? Preverite vse možnosti v Volkswagnovem konfiguratorju.

Spoznajte vse podrobnosti

Katalogi, ceniki in tehnični podatki

Če želite raziskati vse podrobnosti o vozilu, vas na spodnji povezavi čakajo predstavitvena gradiva. Preverite vse značilnosti, opcije, cene in tehnične podatke.

Predstavitev gradiva
Sodobni poslovni dostavnik

Nove razsežnosti poslovne mobilnosti

Katera vaša pričakovanja mora izpolnjevati sodobni poslovni dostavnik? Električni pogon, dovolj prostora za tovor in obenem možnost vožnje na dolge razdalje: vse to vam nudi novi ID. Buzz Cargo.

S sodobno povezljivostjo, digitalnimi sistemi in številnimi inteligentnimi rešitvami, ki so namenjene temu, da bo vaše delovno življenje preprostejše, pa nudi še celo malo več. Z inovativnim ID. Buzzom Cargo predstavljamo novo generacijo komercialne mobilnosti.

Po navdihu prvega Bullija je novi ID. Buzz Cargo Volkswagnov prvi popolnoma električni dostavnik. Pri tem pa je nastalo zmogljivo in trajnostno gospodarsko vozilo, ki z odliko premaga skoraj vse izzive vašega delovnega vsakdana.

Novo zasnovan tovorni prostor

ID. Buzz Cargo je mojster natovarjanja

Velik tovorni prostor – kljub kompaktnim meram, hkrati pa popolnoma električen: ID. Buzz Cargo je pripravljen, da na novo definira prihodnost poslovne mobilnosti.

Njegov sodobni dizajn tovornega prostora navduši z dovolj prostora za dve prečno naloženi euro paleti. V kombinaciji z veliko prostornino tovornega prostora, ki meri do 3,9 kubičnega metra, in visoko nosilnostjo 650 kg ID. Buzz Cargo prepriča na celi črti.

Obilico prostora zagotavlja tudi premišljen koncept predalov in odlagalnih mest v armaturni plošči, ki omogoča urejeno in varno shranjevanje skoraj vseh službenih pripomočkov – od delovnih rokavic do zložljivega metra.

Z njegovim zmogljivim električnim pogonom so z opcijsko vlečno napravo poleg tega brez težav možne priklopne obremenitve do 1.000 kg. Tako novi ID. Buzz postane pravi delovni stroj.

Tudi za daljše razdalje

Več trajnosti za sodobno poslovno mobilnost

Novi ID. Buzz Cargo nudi sodobno mobilnost za skorajda vsako panogo – tudi če morate kdaj prevoziti daljše razdalje.

Z ID. Buzzom Cargo, ki vam ga bomo dobavili z nevtralno bilanco emisij CO2, lahko brez dodatnega polnjenja prevozite do pribl. 420 kilometrov.

Na poti vam bo tehnologija Plug & Charge v prihodnje olajšala polnjenje na javnih polnilnih postajah po vsej Evropi. Tako boste morali le še priključiti polnilni vtič in polnjenje se bo že začelo.

Električni pogon poleg tega pomeni, da imate z ID. Buzzom Cargo dovoljenje za uvoz na okoljevarstvene cone v središčih mest, ki so za vozila z motorjem z notranjim zgorevanjem lahko omejene. Tako bo z ID. Buzzom Cargo vaša poslovna mobilnost še bolj prilagodljiva.

Digitalne funkcije

Tehnologije prihodnosti: že danes v ID. Buzzu Cargo

Novi ID. Buzz Cargo vas pri vsakodnevnem delu podpira s številnimi digitalnimi funkcijami in naprednimi tehnologijami.

Po želji je lahko opremljen z več kot 30 asistenčnimi sistemi, dobro vidljivost pa omogočajo opcijski matrični LED-žarometi: novi ID. Buzz Cargo se ponaša z izjemnim udobjem in kakovostjo.

Hkrati pa je tudi ves čas povezan s spletom, kar mu omogoča integrirana SIM-kartica. Tako bodo digitalne funkcije v ID. Buzzu Cargo enostavno posodobljene. Z brezžičnimi posodobitvami prek storitev We Connect je programsko opremo mogoče posodobiti popolnoma preprosto s pritiskom na tipko.

Tovorni prostor

Dobro premišljen koncept: veliko prostora na malo površine

Kompaktne mere, pa vseeno veliko tovornega prostora, poleg tega pa še popolnoma električen: z ID. Buzzom Cargo boste svojo poslovno mobilnost definirali popolnoma na novo.

Zaradi svoje sodobne platforme MEB novi ID. Buzz Cargo omogoča maksimalen tovorni prostor na majhni osnovni površini – na tovorni površini je dovolj prostora za dve prečno naloženi euro paleti. Skupno pa je v ID. Buzz Cargo mogoče naložiti do 3,9 kubičnega metra1 tovora. Praktično: trdna predelna stena med vozniško kabino in tovornim prostorom je po želji lahko opremljena z oknom in nakladalno odprtino. Z drugimi, opcijskimi drsnimi vrati na voznikovi strani bo natovarjanje še bolj udobno in prilagodljivo.

Poleg tega novi ID. Buzz Cargo združuje veliko tovorno prostornino in odlično okretnost: njegov majhen obračalni krog, ki meri le 11,09 m, je uporaben predvsem pri uporabi na ozkih ulicah velemest. Okreten, prilagodljiv in prostoren, kljub kompaktnim meram: tako je novi ID. Buzz Cargo kos skoraj vsakemu izzivu sodobne poslovne mobilnosti.

Voznikovo delovno mesto

Premišljena armaturna plošča: dobro organizirani skozi delovni vsakdanjik

Veliko odlagalnega prostora in mest za polnjenje: optimizirano voznikovo delovno mesto v novem ID. Buzzu Cargo je odlično opremljeno za vaš delovni vsakdan.

Na serijski dvosedežni klopi se lahko z vami peljeta do dva sopotnika. Notranjost je opremljena popolnoma brez živalskega usnja. S tem ID. Buzz harmonično združuje trajnost in uporabno udobje.

S posebnim konceptom predalov in odlagalnih mest v armaturni plošči, ki je bil zasnovan prav za poslovno uporabo, boste na poti dobro organizirani. Delovne rokavice, dobavnica ali zložljivi meter, steklenica s pijačo, kavna skodelica ali škatla za malico – tukaj se bo za skoraj vse našlo mesto in primeren odlagalni prostor. Na primer v velikem, odprtem predalu na zgornji strani armaturne plošče ali v sovoznikovem predalu s ključavnico.

Poleg ustreznega predala za vaš pametni telefon, v katerem lahko po želji naročite možnost indukcijskega polnjenja, novi ID. Buzz Cargo opcijsko omogoča številne priključke USB-C, s katerimi lahko z elektriko oskrbujete dodatne naprave.

ID. Buzz Cargo Box

Mobilni prostor za shranjevanje za na pot: pisarna vedno pri roki

Za preprosto vzdrževanje reda: opcijski zaboj ID. Buzz Cargo Box je praktična posebnost s futuristično zasnovo za opcijska enojna sedeža v vozniški kabini.

Tako lahko hitro in učinkovito shranite stvari, potrebne za vsakdanje delo, premišljeno pospravite med voznikovim in sovoznikovim sedežem. Funkcionalni, odstranljiv zaboj za shranjevanje omogoča prostor za steklenice s pijačo, kavne skodelice ali kulije, poleg tega pa ima tudi prostoren zgornji predal, v katerega je mogoče shraniti majhne do srednje velike prenosnike, mape, podloge za pisanje in podobno. Tako boste imeli svojo pisarno vedno pri roki. Mobilnost in prilagodljivost: zaboj ID. Buzz Cargo Box omogoča pametno izrabo prostora za na pot.

Kontaktirajte nas

Trebnje

Avto Slak d.o.o.
Obrtniška ulica 51,
8210 Trebnje

Načrtuj pot

Novo mesto

Avto Slak d.o.o.
Kolodvorska ulica 4,
8000 Novo mesto

Načrtuj pot