ID. Buzz

ID. Buzz je pripravljen, da na novo definira prihodnost mobilnosti. Električni doseg znaša do 423 km (po WLTP), baterijo pa lahko od 5, do 80 odstotkov napolnite v vsega 30 minutah.

Dogovorite se za svoj termin

Testna vožnja

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo odgovorili v najkrajšem možnem času. Testna vožnja bo na voljo, ko vozilo prispe v naša prodajna salona.

Pošljite nam povpraševanje

Pridobite ponudbo

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo poslali ponudbo v najkrajšem možnem času.

Sestavite si vozilo po svojem okusu

Konfiguracija vozila

Kakšna različica bi vam ustrezala? Preverite vse možnosti v Volkswagnovem konfiguratorju.

Spoznajte vse podrobnosti

Katalogi, ceniki in tehnični podatki

Če želite raziskati vse podrobnosti o vozilu, vas na spodnji povezavi čakajo predstavitvena gradiva. Preverite vse značilnosti, opcije, cene in tehnične podatke.

Predstavitev gradiva
Sodobna e-mobilnost

ID. Buzz je pripravljen, da na novo definira prihodnost mobilnosti

Nova generacija mobilnosti: inovativni ID. Buzz.

To je prvi električni minibus, ki so ga zasnovali pri znamki Volkswagen: vsestranski, popolnoma povezan in s povsem novo zasnovo. Električni minibus za družine, prijatelje in vsakodnevne izzive – tudi na ozkih ulicah velemesta. Odkrijte vizionarski dizajn ID. Buzza, ki kompaktne mere združuje s prostornostjo in inovativnimi tehnologijami. Doživite novo opredeljen občutek prostornosti z notranjostjo, ki je deloma izdelana iz recikliranih materialov. Naj vas navdušijo obsežne možnosti povezljivosti in digitalne funkcije, kot je pametni koncept osvetlitve ID. Light.

Naj vas prepriča sodobna e-mobilnost v novem ID. Buzzu.

Poklon prvemu Bulliju

Dizajn nove dobe

Vizualno predstavlja poklon prvemu Bulliju, hkrati pa je povsem svojstven.

Izrazit dizajn modela ID. Buzz povezuje sodobna proporcionalna razmerja in inovativno tehniko. Po zgledu ikoničnega dizajna prve generacije Bullija je po želji na voljo v štirih dvobarvnih lakiranjih. Prilagodljiva ambientna osvetlitev, opcijsko z do 30 barvami, poskrbi za prijetno vzdušje v notranjosti vozila. Slednja pa s svojim popolnoma na novo zasnovanim konceptom z udobno nastavljivimi sedeži nudi več prostora in prilagodljivo notranjost, hkrati pa je sedaj enostavnejše tudi natovarjanje. Opcijska električna zadnja dvižna vrata lahko namreč po želji odprete tudi z gibom z nogo – ne da bi pri tem morali vzeti ključ iz žepa ali torbice. To vam omogoča opcijska funkcija Easy Open.

S pametnimi funkcijami, maksimalnim doživetjem prostora in svojim inovativnim svetlobnim dizajnom novi ID. Buzz prepriča na celi črti.

Ključ do podnebno prijazne prihodnosti

Trajnostna mobilnost na celi črti

Celovita trajnostna naravnanost je ključ do podnebno prijaznejše prihodnosti – to je naša ambicija z novim ID. Buzzom.

Zato vam ga bomo dostavili z nevtralno bilanco CO2, poleg tega pa je z opcijo ID. Charger na voljo tudi ustrezna, opcijska stenska polnilna postaja. Če svoj ID. Buzz poleg tega polnite s certificirano zeleno elektriko Volkswagen Naturstrom, se boste vozili popolnoma brez lokalnih emisij CO2 in prijazno do podnebja – do 423 kilometrov daleč. Od sodobnega električnega vozila za vsakodnevno uporabo se pričakuje, da je primerno za dolge razdalje in da lokalno ne ustvarja emisij CO2. Novi ID. Buzz bo spremenil individualno mobilnost in nam pokazal pot v okolju prijazno prihodnost.

Ker so v notranjosti na številnih mestih namesto živalskega usnja uporabljeni reciklirani materiali – na primer pri sedežnih prevlekah, talnih oblogah in dekorativnem stropu – je udobje v popolnem sozvočju s trajnostjo.

Digitalne funkcije

Doživite tehnologijo prihodnosti že danes

Povezana sedanjost in prihodnost: novi ID. Buzz navdušuje s številnimi digitalnimi funkcijami.

S tehnologijo Car2X lahko ID. Buzz komunicira z drugimi povezanimi udeleženci v prometu. Tako boste lahko že vnaprej obveščeni o morebitnih nevarnostih in zastojih na poti. Po želji je lahko opremljen z več kot 30 asistenčnimi sistemi, odlično vidljivost pa omogočajo opcijski matrični LED-žarometi – novi ID. Buzz tako nudi visoko stopnjo udobja in kakovosti.

S fiksno vgrajeno SIM-kartico je vedno povezan s spletom: tako bodo digitalne funkcije v ID. Buzzu enostavno posodobljene. Z brezžičnimi posodobitvami prek storitev We Connect je programsko opremo sistemov mogoče posodobiti popolnoma preprosto s pritiskom na tipko.

Inovativna prostorska zasnova

Na zunaj in od znotraj: novo merilo za prostornost

Skupno doživetje okolju prijazne mobilnosti – s celotno družino ali na izletu s prijatelji, tako v mestu kot na podeželju: novi ID. Buzz je vsestranski model, primeren za vsakodnevno rabo in udoben – tudi zaradi majhnega obračalnega kroga, ki meri le nekaj več kot 11 metrov.

V notranjosti popolnoma nova prostorska zasnova z optimalno izrabo prostora zagotavlja tudi veliko prostora za noge. Udobno nastavljivi sedeži ID. Buzza povečujejo prilagodljivost. Še celo z vsemi potniki na krovu ima petsedežnik veliko prostora za prtljago, saj ima za drugo sedežno vrsto do 1.121 litrov prtljažne kapacitete.

Infotainment

Dobrodošli v digitalnem svetu

Digitalni kombinirani instrument, internetna povezava, mobilne spletne storitve in integrirano glasovno upravljanje – v novem ID. Buzzu vas pričakujejo najsodobnejše tehnologije na visoki ravni.

Armaturna plošča ID. Buzza nudi možnosti za shranjevanje skoraj vsega – tudi vašega pametnega telefona, ki ga po želji lahko polnite indukcijsko.

Prek vmesnika App-Connect lahko glasbo, zvočne knjige ali sporočila preprosto prenesete na opcijski, 30,5 cm (12 palcev) veliki barvni zaslon na dotik, s katerim je opremljen infotainment sistem. Z infotainment sistemom lahko sicer udobno upravljate številne funkcije – med drugim tudi predvajanje digitalnega radia DAB+.

Pametne storitve in funkcije v sklopu We Connect vaš ID. Buzz povezujejo s svetom informacij in vaš pametni telefon z aplikacijo We Connect ID. spremenijo v daljinski upravljalnik. Tako boste zlahka ohranjali nadzor nad svojim vozilom in boste lahko celo upravljali nekaj funkcij, tudi če ne boste sedeli v vozilu. V kombinaciji z številnimi opcijskimi priključki USB-C vam ID. Buzz med drugim omogoča odlično povezljivost in zabavo.

Sodobna osvetlitev, ki komunicira z vami

Zasnova luči

Simpatična podoba ID. Buzza je v veliki meri rezultat sodobne zasnove luči.

Ko se z avtomobilskim ključem (velja za vozila z opcijskim sistemom Keyless Access za zaklepanje in zagon brez ključa), približate vozilu, se opcijski matrični LED-žarometi električno dvignejo in zasvetijo – kot da bi ID. Buzz odprl oči in vam tako zaželel dobrodošlico.

V notranjosti vas nato s svetlobnim znakom in tihim zvokom pozdravi še interaktivni sistem ID. Light, poleg tega pa vas v kombinaciji z opcijskim navigacijskim sistemom še preprosteje vodi skozi promet. Med vožnjo za prijetno vzdušje poskrbi 10 serijskih ali 30 opcijskih barv ambientne osvetlitve s posredno svetlobo. Skupno je mogoče sočasno izbrati dve barvi. Jakost osvetlitve je mogoče individualno nastavljati za štiri ločena območja.

S funkcijo Coming Home/Leaving Home ID. Buzz razsvetljuje temo: ko pridete do vozila ali ko ga želite zapustiti, vam žarometi in svetlobna projekcija osvetlijo pot.

Inovativna svetlobna tehnologija v ID. Buzzu redno poskrbi za vsakodnevne svetle trenutke.

Kontaktirajte nas

Trebnje

Avto Slak d.o.o.
Obrtniška ulica 51,
8210 Trebnje

Načrtuj pot

Novo mesto

Avto Slak d.o.o.
Kolodvorska ulica 4,
8000 Novo mesto

Načrtuj pot