Caddy Cargo

Tovorni Caddy pete generacije prepriča z novimi visokotehnološkimi rešitvami in znatno večjo prostornostjo.

Dogovorite se za svoj termin

Testna vožnja

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Pošljite nam povpraševanje

Pridobite ponudbo

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo poslali ponudbo v najkrajšem možnem času.

Sestavite si vozilo po svojem okusu

Konfiguracija vozila

Kakšna različica bi vam ustrezala? Preverite vse možnosti v Volkswagnovem konfiguratorju.

Spoznajte vse podrobnosti

Katalogi, ceniki in tehnični podatki

Če želite raziskati vse podrobnosti o vozilu, vas na spodnji povezavi čakajo predstavitvena gradiva. Preverite vse značilnosti, opcije, cene in tehnične podatke.

Predstavitvena gradiva

100% nov. In še vedno 100% Caddy.

Kurirji, obrtniki, dostavljavci ali gradbeniki: pri svojem delu morajo vedno misliti na prihodnost. Tem pričakovanjem sledi tudi novi Caddy Cargo. Z novo, vznemirljivo obliko, najsodobnejšimi asistenčnimi sistemi, inovativnim infotainment sistemom in ergonomskim voznikovim delovnim mestom je novi Caddy Cargo kot običajno zanesljiv, prilagodljiv in napreden. Torej idealni partner, kakršnega potrebujete za udobno in profesionalno opravljanje vsakodnevnih delovnih nalog.

Več prostora za vse.

Notranjost pete generacije vsestranskega modela prepriča z novimi visokotehnološkimi rešitvami in znatno večjo prostornostjo. Podaljšana izvedba – Caddy Cargo Maxi – ima na primer za 140 mm širša drsna vrata in dovolj prostora za eno ali dve euro paleti. Novi Caddy Cargo poleg tega odlikujejo, ločena ključavnica za tovorni del, električna zapiralna asistenca za drsna vrata in zadnji dvižna vrata ter še marsikaj.

Voznikovo delovno mesto.

Za vse izvedbe novega Caddyja so na voljo novi, izjemno ergonomični sedeži: tako imenovani AGR Ergo-sedeži (AGR = nemško neodvisno združenje za zdrav hrbet Aktion Gesunder Rücken e.V). Razvili so jih posebej za poklicne voznike in vse, ki se vozijo na dolge relacije. AGR-sedeži so vsestransko nastavljivi: omogočajo nastavitev v vzdolžni smeri, po višini, individualno nastavitev naklona sedeža in globine sedišča ter 4-smerno nastavitev ledvene opore. Caddy Cargo je dodatno opremljen s poklopnim sovoznikovim sedežem, ki ima funkcijo mizice, z 230-voltno električno vtičnico, nasloni za roke za voznika in sovoznika, LED-osvetlitvijo notranjosti in tovornega dela ter še marsičem.

Kontaktirajte nas

Trebnje

Avto Slak d.o.o.
Obrtniška ulica 51,
8210 Trebnje

Načrtuj pot

Novo mesto

Avto Slak d.o.o.
Kolodvorska ulica 4,
8000 Novo mesto

Načrtuj pot