Multivan

Novi Multivan – uspešna velikoprostorska limuzina prvič kot priključni hibrid.

Dogovorite se za svoj termin

Testna vožnja

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Pošljite nam povpraševanje

Pridobite ponudbo

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo poslali ponudbo v najkrajšem možnem času.

Sestavite si vozilo po svojem okusu

Konfiguracija vozila

Kakšna različica bi vam ustrezala? Preverite vse možnosti v Volkswagnovem konfiguratorju.

Spoznajte vse podrobnosti

Katalogi, ceniki in tehnični podatki

Če želite raziskati vse podrobnosti o vozilu, vas na spodnji povezavi čakajo predstavitvena gradiva. Preverite vse značilnosti, opcije, cene in tehnične podatke.

Predstavitvena gradiva

Novi Multivan – Ko vsestransko vozilo postane pionir

Novi Multivan je dokaz najsodobnejših inovacij. Z izboljšano varnostjo in pametno povezljivostjo je pripravljen na povezano mobilnost. Nova definicija funkcionalnosti in večnamenskosti zaznamuje naslednjo razvojno stopnjo udobja

Paleta pogonov pri priključnih hibridih je večja kot kadar koli prej. Novi Multivan tako predstavlja začetek novega obdobja, saj ponuja popolnoma nov koncept vozila, ki je ustvarjen za številne možnosti uporabe.

Od prvega do zadnjega milimetra razvit na novo, hkrati pa sledi karakteristikam svojih legendarnih predhodnikov. Novi Multivan vrhunski nivo osebnih vozil združuje s tradicionalnimi lastnostmi vsestranskega vozila ter navdušuje z izboljšano varnostjo, izrazito dinamiko in karizmatičnim dizajnom.

Tako je novi Multivan najnaprednejši Bulli vseh časov. Prepričajte se sami in odkrijte novi Multivan.

Ko notranji prostor zagotavlja večjo prostornost

Multivan je vedno predstavljal visoko stopnjo prilagodljivosti. In novi Multivan ni nič drugačen, saj navdušuje s konceptom notranjosti, ki je bil na novo zasnovan do zadnje podrobnosti: Povsem ravna tla vse do prve vrste sedežev, nov, inovativen sistem vodil in posamezni sedeži, ki jih lahko enostavno odstranite, omogočajo raznoliko razporeditev sedežev brez napora. Prehod med sprednjima sedežema do potniškega prostora je zaradi uporabe elektromehanske parkirne zavore še udobnejši. Pri novi večfunkcijski mizici pa ni mogoče spremeniti samo njenega položaja, ampak tudi njeno obliko. Ko je zložena, jo je mogoče prek vodil potisniti med sprednja sedeža in jo uporabiti kot sredinsko konzolo – to je najbolj raznolika mizica vseh časov.

Ko streha postane nebo

Odkrijte veliko in prvo panoramsko strešno okno, ki je bilo vgrajeno v Multivan. Nebeški razgledi in dobro osvetljen notranji prostor dajeta vtis še večje prostornosti. Poleg tega novi Multivan z dvodelnim panoramskih strešnim oknom zagotavlja še večjo stojno višino na sredini. Premaz »LowE« v lepljenem varnostnem steklu pri tem toplotno sevanje zmanjša za 78 odstotkov. To vrhunsko udobje, ki je značilno za Multivan, dvigne na novo raven.

Ko pogon postane izbira

Novi Multivan je na voljo s številnimi pogonskimi sistemi, ki jih še ne poznate. Poleg serijskega avtomatskega menjalnika Shift-by-Wire je naše vsestransko vozilo sedaj na voljo tudi kot priključni hibrid4, s katerim boste v vožnjo uživali na povsem nov način. Z novim Multivanom e-HYBRID se lahko po mestu peljete v popolnoma električnem načinu brez emisij CO2 in skoraj neslišno. Hkrati je zaradi velike litij-ionske baterije s 13 kWh (bruto zmogljivost) doseg zasnovan tako, da vam omogoča premagovanje povprečnih vsakodnevnih razdalj v popolnoma električnem načinu. Pri novem Multivanu e-HYBRID je sistemska moč elektromotorja s turbo bencinskim motorjem (TSI) 160 kW/218 KM. Uživajte v novi izkušnji vožnje – s povsem novim udobjem pri vožnji, ki ga ponuja Multivan, in vrhunskim upravljanjem na ravni osebnih vozil višjega razreda. Čas mirovanja vozila lahko izkoristite tako, da Multivan napolnite z električno energijo prek gospodinjske električne vtičnice, na primer z lastnim polnilnikom MOON.

Ko vozilo postane zbirna točka

Novi Multivan je večnamensko vozilo, ki se lahko prilagodi neštetim konceptom mobilnosti. Zunanjost in notranjost sta zato bili popolnoma na novo oblikovani, seveda ob upoštevanju karakteristik Multivana. Kajti novi Multivan vedno pomeni večnamenskost, funkcionalnost in vsestranske lastnosti v kombinaciji z inovativnimi funkcijami. Zaradi več kot dvajsetih asistenčnih sistemov je novi Multivan zdaj še varnejši. V kombinaciji z izboljšano povezljivostjo in integracijo storitve Amazon Alexa je dokaz sodobnih inovacij. K temu lahko prištejemo še številne posebne značilnosti: Od novega panoramskega strešnega okna in prvega priključnega hibridnega pogona do na novo zasnovanega koncepta notranjosti vozila, ki večnamenskost Multivana dviga na novo raven.

Privlačna zunanjost

Tudi vizualno se novi Multivan s svojim čistim, brezčasnim dizajnom zgleduje po svojih predhodnikih, vendar z novo interpretacijo tradicionalnega dizajna. Klasično dvobarvno lakiranje je pri novem Multivanu poudarjeno z elegantnim pokromanim trakom, ki se razteza po sredini od žarometov do zadka. Eleganten koncept luči z matričnimi žarometi LED IQ.Light na zunanji strani dopolnjujejo serijske zadnje luči LED in projekcijska luč  – vaš novi Multivan vas namreč ob vstopu pozdravi in na tla projicira silhueto Multivana. Nov zunanji dizajn dopolnjuje velika izbira elegantnih barv in platišč, npr. 19-palčna platišča. Tako lahko svoj novi Multivan uredite povsem po svojem okusu.

Ko se gibanje pretvori v dinamiko

Novi Multivan ponuja izboljšano upravljanje in dinamično udobje vožnje na ravni osebnih vozil višjega razreda. Na voljo sta osnovni model (4,98 m) in podaljšana različica (5,18 m), pri čemer sta obe različici vozila z 1,90 m nižji, stojna višina pa ostaja nespremenjena. Panoramsko strešno okno4 novemu Multivanu ne zagotavlja le občutka večje prostornosti, temveč tudi večjo stojno višino. Največja prostornina prtljažnika je pri podaljšani različici s panoramskim strešnim oknom 4.053 litrov (s tovorom v višini strehe vse do prve vrste sedežev), za tretjo vrsto sedežev v prtljažniku pa je prostornina prtljažnika 763 litrov (469 litrov pri osnovnem modelu). Čeprav so zunanje mere nekoliko skromnejše, je notranjost prostornejša. To pomeni, da se novi Multivan odlično znajde tudi v mestu – zlasti skupaj s številčnimi asistenčnimi sistemi ga je mogoče v mestnem vrvežu upravljati kot osebno vozilo.

Kontaktirajte nas

Trebnje

Avto Slak d.o.o.
Obrtniška ulica 51,
8210 Trebnje

Načrtuj pot

Novo mesto

Avto Slak d.o.o.
Kolodvorska ulica 4,
8000 Novo mesto

Načrtuj pot