Transporter 6.1

Prostor za do devet oseb, številne sedežne kombinacije, funkcija Easy Entry na obeh straneh, če ima vozilo dvoje drsnih vrat, vodoravno zložljiva naslonjala in trpežne sedežne prevleke.

Dogovorite se za svoj termin

Testna vožnja

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Pošljite nam povpraševanje

Pridobite ponudbo

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo poslali ponudbo v najkrajšem možnem času.

Sestavite si vozilo po svojem okusu

Konfiguracija vozila

Kakšna različica bi vam ustrezala? Preverite vse možnosti v Volkswagnovem konfiguratorju.

Spoznajte vse podrobnosti

Katalogi, ceniki in tehnični podatki

Če želite raziskati vse podrobnosti o vozilu, vas na spodnji povezavi čakajo predstavitvena gradiva. Preverite vse značilnosti, opcije, cene in tehnične podatke.

Predstavitvena gradiva

Transporter 6.1 furgon

Model Transporter je v različnih generacijah na trgu že več kot 70 let ter je na voljo za obrtnike, dostavne službe in kot servisno vozilo. Iz rešitve za manjše transportne naloge je postal merilo razreda, po katerem je slednji dobil tudi svoje ime. Pomembno mu je namreč bilo, in mu še vedno je, predvsem eno: da najbolje opravi delo za vas.

Transporter 6.1 kombi

Več voženj. Več obremenitev. Več nalog. Transporter kombi ima prave lastnosti za vse našteto. Ker ima v notranjosti veliko prostora za glavo, se boste na vseh sedežnih mestih počutili enako udobno. Poleg tega je zaradi sedežnih klopi in sedežev, ki jih je mogoče hitro odstraniti, pripravljen tudi na velike transportne naloge.

Transporter 6.1 kesonar

Kdor želi veliko transportirati, mora pogosto imeti nekaj domislic. Zato smo se tudi mi domislili nečesa, da boste lahko tudi zelo velike, široke ali številne predmete na cilj pripeljali s čim manjšimi stroški.

Asistenčni sistemi

Asistenca za bočni veter

S samodejnim zaviranjem ob močnih bočnih sunkih vetra stabilizira vozilo.

Asistenčni sistemi

Asistenca za ohranjanje smeri

Asistenca Lane Assist z večfunkcijsko kamero zaznava vozni pas, po katerem vozi vozilo, in s posegi v krmiljenje ohranja smer vožnje.

Asistenca za nadzorovani spust

Asistenčni sistemi

Z zmanjšanjem števila motornih vrtljajev in po potrebi s posegom v zavorni sistem zagotavlja nadzorovano, udobno vožnjo po klancu navzdol.

Parkirni sistemi

Parkirni sistem s krmilno avtomatiko

Parkirni sistem Park Assist s samodejnim optimalnim vrtenjem volana pomaga pri parkiranju na prečna in bočna parkirna mesta. 

Parkirni sistemi

Lažje manevriranje s prikolico

Asistenca Trailer Assist med manevriranjem na prečna parkirna mesta in pri natančni vzvratni vožnji olajšuje obračanje vozila s pripeto prikolico.

Kontaktirajte nas

Trebnje

Avto Slak d.o.o.
Obrtniška ulica 51,
8210 Trebnje

Načrtuj pot

Novo mesto

Avto Slak d.o.o.
Kolodvorska ulica 4,
8000 Novo mesto

Načrtuj pot