Crafter

Njegove dimenzije so idealne za večje euro palete in zabojnike na kolescih. Poleg tega vam olajša delo z nadvse praktičnim natovarjanjem in izjemno zanesljivim fiksiranjem tovora.

Dogovorite se za svoj termin

Testna vožnja

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Pošljite nam povpraševanje

Pridobite ponudbo

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo poslali ponudbo v najkrajšem možnem času.

Sestavite si vozilo po svojem okusu

Konfiguracija vozila

Kakšna različica bi vam ustrezala? Preverite vse možnosti v Volkswagnovem konfiguratorju.

Spoznajte vse podrobnosti

Katalogi, ceniki in tehnični podatki

Če želite raziskati vse podrobnosti o vozilu, vas na spodnji povezavi čakajo predstavitvena gradiva. Preverite vse značilnosti, opcije, cene in tehnične podatke.

Predstavitvena gradiva
Pogonska tehnologija

Možnost 8-stopenjskega prestavljanja. In to pri vseh vrstah pogona

Crafter je edino vozilo v svojem razredu s šestimi kombinacijami pogona in menjalnika. Pogon spredaj, pogon zadaj ali štirikolesni pogon 4MOTION lahko po želji kombinirate s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom ali z 8-stopenjskim avtomatskim menjalnikom. Srce vozila so posebni, zmogljivi motorji TDI, zasnovani za zahtevne pogoje, ki jih mora obvladovati gospodarsko vozilo.

Voznikovo najboljše delovno mesto

Vozniška kabina, pisarna in prostor za počitek – vedno z vami

Večino svojega delovnika preživite na poti? Potem vaše vozilo ni le transportno sredstvo. Je kraj, kjer sortirate dokumente, se dogovarjate za termine, polnite svoj mobilni telefon ali imate malico. S številnimi odlagalnimi površinami in priključki, opcijskim vzmetenim sedežem ergoComfort in po želji z ogrevanim večfunkcijskim usnjenim volanom je Crafter furgon optimalno pripravljen na vse.

Prilagojenost za mesta

Bolj sproščeno na poti

Na nepreglednih gradbiščih in ozkih gozdnih poteh, ozkih ulicah v naselju ali ob sunkih vetra na avtocesti: ko pride do zahtevnejših situacij, vam v Crafter furgonu na pomoč priskočijo številni inovativni asistenčni in varnostni sistemi. Tako bo vožnja do cilja udobna in bolj sproščena.

Najbolj praktično natovarjanje

Enostavnejše natovarjanje

Dvigovanje težkih paketov v vozilo. Nalaganje velikih palet v tovorni prostor. Vleka materiala skozi zadnja vrata. Natovarjanje in raztovarjanje je težko delo. Crafter furgon vam delo olajša.

  • 1.311 mm široka odprtina za drsna vrata
  • 2.196 mm visok tovorni prostor1
  • do 18,4 m3 prostornine tovornega prostora1
  • 100 mm nižji nakladalni rob2
  • opcijske stopnice
  • opcijsko z LED-osvetlitvijo tovornega prostora
Vse na svojem stalnem mestu

Najbolj zanesljivo fiksiranje tovora

Če paketi drsijo sem ter tja, če se deske prevračajo in če med vožnjo v tovornem prostoru ropota, to ni samo moteče. Lahko pride do poškodb dragega materiala ali pa voznik ni več popolnoma osredotočen na cesto. Da bo tovor na cilj prispel v brezhibnem stanju, vam Crafter furgon nudi najbolj zanesljivo fiksiranje tovora v svojem razredu: s 14 opcijskimi pritrdilnimi obročki in veliko izbiro pritrdilnih vodil.

Individualne nadgradnje

Odlično pripravljen na skoraj vse

Za uspešno izvajanje naročil je potrebna prava oprema. Mednjo sodi tudi vozilo, ki je optimalno prilagojeno vašim potrebam. Realizirati je mogoče avtomobilske rešitve po meri: od vozil s hladilnikom, reševalnih vozil do vozil za prevoz invalidnih oseb. Z našimi vozili je možno skoraj vse.

Odlična povezljivost

Vedno dobro informirani. Nobenega dolgčasa.

Kadar imate običajen delovni dan, pogosto veliko časa preživite na cesti. Vozite se od stranke do stranke, vmes morate še hitro do skladišča in v trgovino z gradbenim materialom po nadomestne dele. Zato je še toliko bolj pomembno, da vse izveste takoj. Z integriranim vmesnikom za mobilni sistem za upravljanje voznega parka Connected Van in spletnimi storitvami Car-Net ste v Crafter furgonu skoraj vedno na tekočem in uživate v prijetnem razvedrilu.

Kontaktirajte nas

Trebnje

Avto Slak d.o.o.
Obrtniška ulica 51,
8210 Trebnje

Načrtuj pot

Novo mesto

Avto Slak d.o.o.
Kolodvorska ulica 4,
8000 Novo mesto

Načrtuj pot