NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN
15.09.2017

Fantastična ponudba, ki je ne moremo skriti pri Avto Slaku

Kdor išče, ta najde fantastično ponudbo vozil Volkswagen. Prihranek do 5.800 EUR*, bon za financiranje 1.000 EUR** in bon za nakup zimskih pnevmatik do 500 EUR***. Fantastična ponudba velja za modele: up!, Golf, Golf Sportsvan, Beetle, Jetta, Touran, Caddy, Passat, Tiguan, Arteon, Sharan in Multivan. Obiščite nas in poiščite svoj novi Volkswagen!
fanpon

up!
Ob nakupu vozila up! prejmete bon za nakup zimskih pnevmatik iz ponudbe dopolnilne opreme Volkswagen v vrednosti 200 €, ter bon za financiranje v vrednosti 1.000 €**.

Golf, Golf Variant, Golf Alltrack
Ob nakupu vozila Golf, Golf Variant ali Golf Alltrack prejmete popust v vrednosti 1.000 €, bon za nakup zimskih pnevmatik iz ponudbe dopolnilne opreme Volkswagen v vrednosti 250 €, ter bon za financiranje v vrednosti 1.000 €**.

Golf Sportsvan
Ob nakupu vozila Golf Sportsvan prejmete popust v vrednosti do 2.500 €*, bon za nakup zimskih pnevmatik iz ponudbe dopolnilne opreme Volkswagen v vrednosti 250 €, ter bon za financiranje v vrednosti 1.000 €**.

Beetle
Ob nakupu vozila Beetle prejmete popust v vrednosti 2.000 €, bon za nakup zimskih pnevmatik iz ponudbe dopolnilne opreme Volkswagen v vrednosti 250 €, ter bon za financiranje v vrednosti 1.000 €**.

Jetta
Ob nakupu vozila Jetta prejmete popust v vrednosti 2.500 €, bon za nakup zimskih pnevmatik iz ponudbe dopolnilne opreme Volkswagen v vrednosti 250 €, ter bon za financiranje v vrednosti 1.000 €**. 

Touran
Ob nakupu vozila Touran prejmete popust v vrednosti 2.500 € (velja za vozila na zalogi), bon za nakup zimskih pnevmatik iz ponudbe dopolnilne opreme Volkswagen v vrednosti 350 €, ter bon za financiranje v vrednosti 1.000 €**.

Passat, Passat Variant in Passat Alltrack
Ob nakupu vozila Passat, Passat Variant in Passat Alltrack prejmete bon za nakup zimskih pnevmatik iz ponudbe dopolnilne opreme Volkswagen v vrednosti 350 €, ter bon za financiranje v vrednosti 1.000 €**.

Tiguan
Ob nakupu vozila Tiguan prejmete bon za nakup zimskih pnevmatik iz ponudbe dopolnilne opreme Volkswagen v vrednosti 500 €, ter bon za financiranje v vrednosti 1.000 €**.

Arteon
Ob nakupu vozila Arteon prejmete bon za nakup zimskih pnevmatik iz ponudbe dopolnilne opreme Volkswagen v vrednosti 500 € ali aktivni informacijski zaslon v vrednosti 545 €. Dodatno prejmete še bon za financiranje v vrednosti 1.000 €**.

Sharan
Ob nakupu vozila Sharan prejmete bon za nakup zimskih pnevmatik iz ponudbe dopolnilne opreme Volkswagen v vrednosti 350 €, ter bon za financiranje v vrednosti 1.000 €**.

Caddy
Ob nakupu vozila Caddy za osebno uporabo prejmete popust v vrednosti 2.550 €, bon za nakup zimskih pnevmatik iz ponudbe dopolnilne opreme Volkswagen v vrednosti 200 €, ter bon za financiranje v vrednosti 1.000 €**.

Multivan
Ob nakupu vozila Multivan prejmete popust v vrednosti 5.800 €, bon za nakup zimskih pnevmatik iz ponudbe dopolnilne opreme Volkswagen v vrednosti 400 €, ter bon za financiranje v vrednosti 1.000 €**.

 

 

*Višina prihranka je odvisna od modela oz. izvedbe modela.

**Bonus v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 1.000 EUR z DDV velja v primeru hkratnega financiranja/najema vozila preko družbe Porsche Leasing SLO d.o.o. in permanentnega Porsche kasko zavarovanja vozila preko Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji, ki je del skupine Porsche Finance Group Slovenia pod pogoji akcije VWBONJES17. Več na www.porscheleasing.si.

***Višina bona je odvisna od modela in velja za nakup zimskih pnevmatik iz zimske ponudbe dopolnilne opreme Volkswagen. Pogoj za pridobitev bona za financiranje in bona za pnevmatike je kartica zvestobe Vokswagen Card, ki jo lahko brezplačno naročite pri pooblaščenem trgovcu ali serviserju Volkswagen ali na spletni strani www.porsche-group-card.si.