Seat Alhambra

SEAT Alhambra v vsakem pogledu kaže veličino: od zunaj in od znotraj.

slide 1

Zanesljiva varnost.

SEAT Alhambra je opremljena s številnimi aktivnimi in pasivnimi varnostnimi sistemi, zato ste v vožnji z najdražjimi vedno varni - med drugim tudi zaradi sedmih varnostnih blazin. Za to je bila tudi na preizkusnem trčenju Euro-NCAP nagrajena s petimi zvezdicami. SEAT Alhambra je pač družinski član, na katerega se lahko zanesete.

slide 1

Blind Spot Detection

S priročnim sistemom za zaznavanje mrtvega kota bo menjava voznega pasu še preprostejša. Optični signal v zunanjem ogledalu vas opozori pred vozili, ki se vam približujejo v mrtvem kotu. S to varnostno značilnostjo lahko uživate v vsaki vožnji.

slide 1

Lane Assist

Asistenca za ohranjanje smeri na voznem pasu pomaga pri preprečevanju pogostega vzroka nesreč, tako da zaznava oznake na cestišču. Ko sistem prepozna, da ste nehote zapustili vozni pas, vas nežno usmeri nazaj. Neke vrste visokotehnološki angel varuh torej.

slide 1

Sedemkratno varni.

Varnost ima prednost: v SEAT Alhambri sedem varnostnih blazin skrbi za dober občutek, da je zaščita vedno optimalna. Zraven spadajo čelni in stranski varnostni blazini za voznika in sovoznika, kolenska varnostna blazina na voznikovi strani ter sistemi varnostnih blazin za glavo spredaj in zadaj.

slide 1

Tiredness Recognition

Sistem za zaznavanje utrujenosti voznika po premikih volana prepozna, ali je voznik utrujen. Če prepozna zaspanega voznika, sistem sproži opozorilo in priporoči odmor.

Kontaktirajte nas

Trebnje

Avto Slak d.o.o.
Obrtniška ulica 51,
8210 Trebnje

Načrtuj pot

Novo mesto

Avto Slak d.o.o.
Kolodvorska ulica 4,
8000 Novo mesto

Načrtuj pot