Seat Arona

Seat Arona vse počne s slogom, udobjem in izrazitimi oblikami. Notranjost je prostorna in domiselno oblikovana.

Dogovorite se za svoj termin

Testna vožnja

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Pošljite nam povpraševanje

Pridobite ponudbo

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo poslali ponudbo v najkrajšem možnem času.

Sestavite si vozilo po svojem okusu

Konfiguracija vozila

Kakšna različica bi vam ustrezala? Preverite vse možnosti v Seatovem konfiguratorju.

Spoznajte vse podrobnosti

Katalogi, ceniki in tehnični podatki

Če želite raziskati vse podrobnosti o vozilu, vas na spodnji povezavi čakajo predstavitvena gradiva. Preverite vse značilnosti, opcije, cene in tehnične podatke.

Predstavitvena gradiva

Počnite, kar vam je všeč

Arona je mestni SUV, ustvarjen za pogumne. Za tiste, ki gredo raje po svoji poti. S številnimi individualno oblikovanimi značilnostmi ustvari povezavo med okretnim mestnim vozilom in slogom SUV-ja. Tukaj je, pripravljena za pustolovščine.

Krasni novi svet.

Z najsodobnejšo tehnologijo, denimo brezžičnim polnilnikom ter sistemom zaklepanja in zagona brez ključa KESSY, za vožnjo brez stresa, da se lahko preprosto sprostite in uživate v vsakem trenutku.

Naj ima vaš pogum prosto pot

Želite še več? Arona nudi vse, kar pravkar potrebujete … naj bo to še enostavnejše, pametnejše in privlačnejše. Za Arono so na voljo številni dodatki. Zato jo lahko opremite po svojem okusu.

Asistenčni sistemi

Nadzor je v vaših rokah

Ne glede na to, kam se odpravljate, vas bo Arona pri tem podpirala. Na cestišču ali pri težavnih manevrih ob zapuščanju parkirnega prostora vas bodo v neposredni bližini varnostni sistemi z najsodobnejšo tehniko pri tem varovali. In tudi vaše sopotnike. Delajte vse kot običajno. Ste v najboljših rokah.

Asistenčni sistemi

Senzor za mrtvi kot

Videlo boste, da prihajajo. Pri svojih manevrih se lahko v celoti zanesete na našo tehniko. Arona ima lahko vključeno asistenco za mrtvi kot (senzor za mrtvi kot), ki vas opozori na bližajoča se vozila, preden zamenjate vozni pas.

Asistenčni sistemi

Front Assist

Arona ima lahko nekaj posebnih orodij. Denimo sistem za nadzor prometa. Ko vozilo pred vami nenadoma zavre, se sistem takoj odzove in vzdržuje varno razdaljo. Tempomat z avtomatskim uravnavanjem razdalje vam omogoča, da ostanete zbrani pri konstantni hitrosti. Kar pogumno. Zaščiteni ste.

Asistenčni sistemi

Speljevanje na klancu

Klanci niso vaša stvar? Zahvaljujoč asistenci za speljevanje na klancu niso več prava ovira. Ta asistenca namreč shrani in zabeleži zavorni tlak, da lahko po najbolj strmih poteh speljete brez ročne zavore.

Parkirna asistenca

Pomoč pri inteligentnih manevrih

V ozko parkirno mesto hočete parkirati vzvratno. Arona nima nobenih težav z ovirami zadaj in spredaj. Kamera za vzvratno vožnjo kaže predlagano pot na zaslonu, parkirna asistenca s krmilno avtomatiko pa opravi preostalo.

Kontaktirajte nas

Trebnje

Avto Slak d.o.o.
Obrtniška ulica 51,
8210 Trebnje

Načrtuj pot

Novo mesto

Avto Slak d.o.o.
Kolodvorska ulica 4,
8000 Novo mesto

Načrtuj pot