Seat Ateca

Seat Ateca se v vsakdanjiku samozavestno predstavlja z jasnim in dinamičnim slogom, ki ga črpa iz vpadljivih linij. Notranjost je bila oblikovana tako, da dnevna rutina postane užitek, poln doživetij.

Dogovorite se za svoj termin

Testna vožnja

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Pošljite nam povpraševanje

Pridobite ponudbo

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo poslali ponudbo v najkrajšem možnem času.

Sestavite si vozilo po svojem okusu

Konfiguracija vozila

Kakšna različica bi vam ustrezala? Preverite vse možnosti v Seatovem konfiguratorju.

Spoznajte vse podrobnosti

Katalogi, ceniki in tehnični podatki

Če želite raziskati vse podrobnosti o vozilu, vas na spodnji povezavi čakajo predstavitvena gradiva. Preverite vse značilnosti, opcije, cene in tehnične podatke.

Predstavitvena gradiva

Seat 4drive

S tehnologijo s štirikolesnim pogonom 4Drive ste vedno varno in sproščeno na poti – v vsakem vremenu in na vsakem terenu. Aktivirajte vozna načina Off-Road in Snow – in naj dnevne vožnje postanejo preprosto čudovite.

Učinkovitost z dobrim počutjem

Vaša vsakdanja pot na delo bo postala užitek. Ateca namreč prepriča z neverjetno varčnostjo in izjemno močjo. Veselite se zmogljivih motorjev z nizko porabo, močjo do 140 kW (190 KM) in prav tako dinamičnega kot natančnega užitka pri vožnji na vsakem terenu.

Asistenčni sistemi

Varnost v cestnem prometu

Predvidevanje med vožnjo zlasti v mestu pripomore k večji varnosti v cestnem prometu. Pri tem vas od zdaj pri speljevanju in zaviranju v gostem prometu podpira sistem za pomoč pri zastojih Traffic Jam Assist, zaradi funkcije zaznavanja mrtvega kota z opozorilom ob prečkanju zadaj (Blind Spot Detection + Rear Cross Traffic Alert) pa je vsaka vožnja še varnejša.

Asistenčni sistemi

Pomoč pri zastojih

Zastoji in gost promet poskrbijo za stres. Zdaj je tega konec. Sistem za pomoč pri zastojih meri oddaljenost do drugih vozil, samodejno prilagodi hitrost in pri tem ohranja smer na voznem pasu. Poleg tega se asistenca za ukrepanje v sili vključi s kratkim zaviranjem, če se določen čas ne odzovete in se preveč približate vozilu pred sabo.

Tempomat

Asistenčni sistemi

Eno z mestom. Vsako potovanje postane zabava, vožnja pa sproščeno doživetje: preprosto nastavite želeno hitrost in Ateca bo za vas zavirala ter pospeševala skladno s prometom.

Asistenčni sistemi

Zaznavanje mrtvega kota

Za varno vožnjo po avtocesti vas LED-lučka v zunanjih ogledalih pri menjavi pasu opozori, če se približujejo druga vozila. Tudi vzvratno speljevanje iz parkirnega mesta je s tem preprostejše, saj se vozilo samodejno zaustavi, če se za njim nahajajo druga vozila ali ovire.

Parkirna asistenca

Front Assist

Vsakdanjik je lažji, če sprejmeš pomoč. Zato sistem za nadzor prometa opozori voznika, ko se razdalja do vozila spredaj preveč skrajša. Če se voznik ne odzove, sistem Front Assist vozilo samodejno zavira. Funkcija za zaščito pešcev prepozna pešca na vozišču in samodejno aktivira zaviranje.

Kontaktirajte nas

Trebnje

Avto Slak d.o.o.
Obrtniška ulica 51,
8210 Trebnje

Načrtuj pot

Novo mesto

Avto Slak d.o.o.
Kolodvorska ulica 4,
8000 Novo mesto

Načrtuj pot