Octavia

Popolnoma nova generacija modela Octavia je večja in s silhueto, ki spominja na eleganten kupe, še bolj čustvena in dinamična kot kadarkoli.

Dogovorite se za svoj termin

Testna vožnja

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Pošljite nam povpraševanje

Pridobite ponudbo

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo poslali ponudbo v najkrajšem možnem času.

Sestavite si vozilo po svojem okusu

Konfiguracija vozila

Kakšna različica bi vam ustrezala? Preverite vse možnosti v Škodinem konfiguratorju.

Spoznajte vse podrobnosti

Katalogi, ceniki in tehnični podatki

Če želite raziskati vse podrobnosti o vozilu, vas na spodnji povezavi čakajo predstavitvena gradiva. Preverite vse značilnosti, opcije, cene in tehnične podatke.

Predstavitvena gradiva

Sodobna notranjost

Dobrodošli v vozniški kabini nove generacije, ki postavlja nov mejnik v svojem razredu. Z zaslonom v višini oči, ki projicira informacije na vetrobransko steklo, boste dobili svež pogled na svet. Vse pomembnejše podatke boste našli na dveh 10-palčnih zaslonih. Minimalistične linije in ambientalna osvetlitev so le še pika na i elegantne notranjosti.

Neprimerljivo udobje

Lahko vam zagotovimo, da boste zaradi funkcij, kot so ergonomsko oblikovani sedeži AGR in dinamično krmiljenje podvozja, na svoj cilj vedno prišli dovolj sveži. Oprema, povezana z udobjem, sega od sistema Travel Assist za lažjo vožnjo do virtualnega pedala za odpiranje elektrificiranih prtljažnih vrat.

Dovolj prostora za družino in poslovno rabo

Popolnoma nov, še bolj prostoren model OCTAVIA bo med tednom odlično poskrbel za vaše poslovne potrebe in ob vikendih obvladal potrebe vse družine. Vse, kar potrebujete, lahko enostavno pospravite v 600-litrski prtljažni prostor z veliko prostora za potnike spredaj in zadaj.

Asistenčni sistemi

Stavi na varnost

Potujte brez skrbi, in to tako takrat, ko se prebijate skozi polne mestne ulice, kot tudi na avtocesti. OCTAVIA ima več novih sistemov za pomoč vozniku. Ti skupaj z devetimi varnostnimi zračnimi blazinami in najvišjo oceno 5 zvezdic po Euro NCAP dvigujejo zaščito potnikov na višjo raven.

Asistenčni sistemi

Travel assist sistem

Sistem pomoči pri vožnji (Travel Assist) delno prevzame nadzor nad avtomobilom, s čimer sta vožnja in nadzor prometa za vas precej lažja.

Asistenčni sistemi

Front Assist sistem

Asistenčni sistem Front Assist je varnostni sistem z alarmom za opozarjanje na trk. Če se sooči z neizogibnim trkom, uporabi zavore ter tako zmanjša posledice. Če pešec ali kolesar poskuša nevarno prečkati pot avtomobilu, se lahko vozilo v sili tudi zaustavi.

Asistenčni sistemi

Pomoč pri zavoju

Pomoč pri zavoju (Turn Assist), prav tako del sistema Front Assist, je oblikovana tako, da nadzoruje bližajoče se vozilo, ko zavijate levo, na primer, ko ste v križišču. Če se sreča z neposredno nevarnostjo, avto popolnoma zaustavi in sproži opozorilni znak.

Asistenčni sistemi

Side Assist sistem

Zahvaljujoč dvema radarskima senzorjema na obeh straneh avtomobila Side Assist zazna tako vozila, ki se približujejo od zadaj, kot tudi tista, ki so v mrtvem kotu vozila. O delovanju pomoči vas obvesti LED znak v ohišju stranskih ogledal. Sistem pomoči pri približevanju vozil s strani (Side Assist) lahko zazna vozila do razdalje 70 m.

Parkirna asistenca

Asistenca za parkiranje

Ob parkiranju se ne vznemirjajte več – z enim samim pritiskom na gumb boste lahko obvladali tudi najožji parkirni prostor.

Kontaktirajte nas

Trebnje

Avto Slak d.o.o.
Obrtniška ulica 51,
8210 Trebnje

Načrtuj pot

Novo mesto

Avto Slak d.o.o.
Kolodvorska ulica 4,
8000 Novo mesto

Načrtuj pot