Novi Kodiaq

Nov videz in nova tehnologija. Novi Škoda Kodiaq prinaša izjemno prostornost, najsodobnejšo tehnologijo ter odslej tudi priključno hibridni pogon.

Pošljite nam povpraševanje

Pošljite nam povpraševanje

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo poslali ponudbo v najkrajšem možnem času.

Več kot 800.000 prodanih vozil

Zgodba o uspehu

Novo poglavje v uspešni zgodbi Škode: Druga generacija enega najuspešnejših SUV-jev, o čemer pričajo tudi številne nagrade, ki jih je prejel. Kodiaq je simbol vsestranskosti in inovativnosti. Po zaslugi le-teh je že osvojil srca več kot 800 tisoč kupcev na 60 svetovnih trgih.

Več prostora za vse

Oblika

Nova generacija Škode Kodiaqa prinaša bolj mišičast in izstopajoč dizajn. V dolžino je zrasla za 6 centimetrov, zato lahko prinaša več prostora za potnike in prtljago. Skupna dolžina vozila je tako 4,758 m, prtljažni prostor pa zajema kar 910 litrov prostornine (pri petsedežni različici). Koeficient zračnega upora znaša zgolj 0,282.

Prepoznaven obraz

Dizajn

Dizajn Kodiaqa je poudarjen s preoblikovanim motornim pokrovom, ki ga krasi nov Škodin logotip in izstopajoča šesterokotna maska. Ena izmed glavnih prednosti so matrični LED žarometi druge generacije, ki prinašajo še boljšo svetlobno izkušnjo po zaslugi 36 individualnih svetlobnih segmentov.

Uporabniku prijazna tehnologija

Notranjost

Osrednji element notranjosti je prosto stoječ 13-palčni zaslon na dotik, ki ga dopolnjuje še 10-pačni virtualni kokpit z dodatkom opcijskega projekcijskega zaslona.

Nov način upravljanja menjalnika

Udobje na prvem mestu

Izbirni (vrtljivi) gumb za (izključno) samodejni menjalnik je premaknjen neposredno ob volanski obroč, kar pomeni več prostora na sredinski konzoli. Udobje in priročna uporaba sta pri Kodiaqu vselej na prvem mestu.

Prvič tudi priključni hibrid

Pogon

Kodiaq je prvič na voljo tudi s priključno hibridnim pogonom. Ta ima za 204 KM moči in po standardu WLTP zagotavlja več kot 100 kilometrov vožnje le na električno energijo. Novost prav tako predstavlja blago hibridna tehnolgija, ki jo prinaša pogon 1.5 TSI s 150 KM moči. Na voljo sta tudi dizelski in štirikolesni pogon, prav vse pa dopoljuje samodejni menjalnik DSG.

Kontaktirajte nas

Trebnje

Avto Slak d.o.o.
Obrtniška ulica 51,
8210 Trebnje

Načrtuj pot

Novo mesto

Avto Slak d.o.o.
Kolodvorska ulica 4,
8000 Novo mesto

Načrtuj pot