Novi Superb

Četrta generacija Škode Superba gradi na izjemni zapuščini predhodne generacije, ponuja še bolj sofisticiran dizajn, več prostora in udobja ter vodilno tehnologijo svojega segmenta.

Pošljite nam povpraševanje

Pošljite nam povpraševanje

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo poslali ponudbo v najkrajšem možnem času.

Prostoren in dovršen

Paradni konj Škode

Novi Superb nadaljuje s tradicijo prostojnih in dovršenih vozil Škode. Sodobni materiali in tehnologija bodo ponudili še večjo mero udobja in prostornosti – tako za potnike kot prtljago.

Karavan in kombilimuzina

Številne različice

Superb je ponovno na voljo v karavanski različici Combi ter v kombilimuzinski različici. Kupci lahko ponovno izbirajo med sedmimi različnimi dizajni notranjosti in šestimi različnimi pogoni. Med slednjimi je tudi možnost priključnega hibrida in štirikolesnega pogona. Na voljo bo tudi prestižna različica Laurin & Klement.

 

10-15 % manjša poraba goriva

Aerodinamika

Novi Superb je večji od svojega predhodnika ter ima izboljšano aerodinamiko. Koeficient zračnega upora znaša le 0,23 pri kombilimuzini ter 0,25 pri različici Combi, kar prinaša 10, oziroma 15-odstotno izboljšanje pri porabi goriva.

690 litrov prtljažnika

Še več prostora

Novi Superb prinaša več prostora za potnike in prtljago. Obe karoserijski različici sta daljši in višji od predhodnikov. Kombilimuzina razpolaga s 645 litri uporabne prostornine (20 l več od predhodnika), različica Combi pa s 690 litri (30 l več).

Praktičnost na prvem mestu

Notranjost

Notranjost je zelo praktična z vidika prostornosti, odlagalnih mest in tehnologije. Armatura je elegantna, na njej pa najdemo velik (10- ali 13-palčen) zaslon na dotik z dodatkom 10-palčnega zaslona pred voznikom (Virtual Cockpit).

Izbira za vsak okus in potrebe

Pogoni

Superba lahko poganja šest različnih pogonov. Različica 1.5 TSI s 110 kW moči vsebuje tudi blago hibridno tehnologijo za večjo učinkovitost, še bolj zmogljivi pa sta različici 2.0 TSI s 150 ali 195 kW moči.

Različica 2.0 TDI je izjemno učinkovita pri porabi goriva. Na voljo je s 110 ali 142 kW moči.

Za nameček Superb ponuja tudi priključno hibridni pogon, ki združuje bencinski motor 1.5 TSI ter elektromotor. Sistem prinaša 150 kW moči in omogoča doseg več kot 100 km popolnoma na elektriko energijo.

Kontaktirajte nas

Trebnje

Avto Slak d.o.o.
Obrtniška ulica 51,
8210 Trebnje

Načrtuj pot

Novo mesto

Avto Slak d.o.o.
Kolodvorska ulica 4,
8000 Novo mesto

Načrtuj pot