Škoda Kamiq

Kamiq je urbani križanec s prednostmi športnega terenca in z značilnim oblikovalskim jezikom znamke Škoda, ki se zrcali v dinamičnih linijah in jasnih robovih. Je prava izbira za vse tiste, ki sami ustvarjajo trende, namesto da bi jim sledili.

Dogovorite se za svoj termin

Testna vožnja

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Pošljite nam povpraševanje

Pridobite ponudbo

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo poslali ponudbo v najkrajšem možnem času.

Sestavite si vozilo po svojem okusu

Konfiguracija vozila

Kakšna različica bi vam ustrezala? Preverite vse možnosti v Škodinem konfiguratorju.

Spoznajte vse podrobnosti

Katalogi, ceniki in tehnični podatki

Če želite raziskati vse podrobnosti o vozilu, vas na spodnji povezavi čakajo predstavitvena gradiva. Preverite vse značilnosti, opcije, cene in tehnične podatke.

Predstavitvena gradiva

Notranja samozavest

Moč in hrabrost se od znotraj vselej širita navzven. To velja tudi za Kamiqa z njegovo kombinacijo čustveno oblikovanih elementov notranjosti in zunanjosti. Popolno in atraktivno notranjo ergonomijo odlikujejo najboljši materiali.

Za urbano življenje

Vsakodnevno življenje v mestu in okolici lahko predstavlja precejšen izziv. Za premagovanje vsakdanjih tegob v urbani džungli ima Kamiq najboljšo opremo.

Varno zavetje

Kot pri vseh avtomobilih znamke Škoda je varnost na prvem mestu tudi pri modelu Kamiq. Varnostni paket vsebuje do devet varnostnih zračnih blazin, vključno s kolensko, in širok nabor asistenčnih sistemov, kot sta Side Assist in Crew Protect Assist.

Rešitve na dosegu roke

Edinstvene Simply Clever lastnosti so zaščitni znak znamke Škoda. Te napredne rešitve lajšajo vsakdanje življenje in so skrite v vsakem kotičku modela Kamiq. Odkrijte jih sami.

Športna vožnja s pritiskom na stikalo

Ker je Škoda Kamiq zasnovan na najnovejši modularni platformi, je avtomobil polno opremljen z napredno tehnologijo. Tisti, ki jih zanima bolj dinamična vožnja, boste na primer veseli športne nastavitve podvozja (Sport Chassis Control) s sistemom nastavitve blažilnikov.

Zlitje inovacij in sloga

Široko paleto 16- do 18-palčnih aluminijstih platišč dopolnjujejo inovativni modeli Aero, ki so optimizirani za doseganje najmanjšega zračnega upora.

Kontaktirajte nas

Trebnje

Avto Slak d.o.o.
Obrtniška ulica 51,
8210 Trebnje

Načrtuj pot

Novo mesto

Avto Slak d.o.o.
Kolodvorska ulica 4,
8000 Novo mesto

Načrtuj pot