Škoda Karoq

Drznost, mišice in dinamična razmerja v kompaktnem paketu: že na prvi pogled je videti, da je Škoda Karoq v mestu pripravljen izstopati in da se ne boji prav nobene avanture z vami.

Dogovorite se za svoj termin

Testna vožnja

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Pošljite nam povpraševanje

Pridobite ponudbo

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo poslali ponudbo v najkrajšem možnem času.

Sestavite si vozilo po svojem okusu

Konfiguracija vozila

Kakšna različica bi vam ustrezala? Preverite vse možnosti v Škodinem konfiguratorju.

Vrhunsko udobje

Novi Karoq vam lahko uresniči takorekoč vsako željo. Obdajte se z elementi, zaradi katerih ne boste hoteli iz avtomobila, ker bo vožnja v njem tako zabavna in udobna.

Pripravljen na vse

Velika variabilnost s številnimi brihtnimi detajli in veliko prostora spredaj, v drugi sedežni vsti in celo v prtljažniku. Kaj več bi si sploh lahko še želeli?

Varnost brez kompromisov

Škoda Karoq predstavlja številne varnostne elemente in vam pomaga, da se v vseh razmerah počutite popolnoma varni.

Asistenčni sistemi

Lane Assist

Ta sistem zaznava nenamerno zapuščanje voznega pasu, o čemer obvesti voznika z vizualnim sporočilom in sproži popravek smeri preko krmilnega sistema. Sistem je aktiven nad hitrostjo 65 km/h, pod pogojem, da so na cesti jasno vidne oznake, in da voznik pred tem ni vklopil smernika.

Asistenčni sistemi

Side Assist

Zahvaljujoč dvema radarskim senzorjem na zadnjem delu avtomobila Side Assist zazna vozila, ki se približujejo od zadaj ali so v tako imenovnem mrtvem avtomobila. O tem sistem obvesti voznika s pomočjo LED signala na notranji strani ohišij bočnih ogledal. Side Assist lahko zazna vozila oddaljena do 70 m in s tem tudi učinkovito opozori voznika na nevarne situacije na avtocestah in večpasovnicah.

Asistenčni sistemi

Rear Traffic Alert

Ko voznik začne z manevrom vzvratnega speljevanja iz parkirnega mesta, sistem Rear Traffic Alert zazna vozila, ki se približujejo avtomobilu s strani. Zvočni signal posvari voznika pred bližajočo se nevarnostjo trka. Dodatno pa se vklopi še oranžna in kasneje rdeča opozorilna luč na “kritični strani” infotainment sistema. Če je potrebno, sistem sproži tudi zavore.

Asistenčni sistemi

Pomočnik za vožnjo v gneči

V primeru počasnega prometa in zastojev pomaga ta sistem zagotoviti več varnosti in udobja. Sistem za vožnjo v gneči tako deluje s prilagodljivim tempomatom in sistemom Lane Assist, saj se na nek način združi z njima v celovit sistem.

Asistenčni sistemi

Prepoznavanje prometnih znakov

Ta sistem zmore prepoznati in prikazati prometne znake na zaslonu pred volanom ali na osrednjem zaslonu. Pregleduje slike, ki jih je posnela kamera, in prepoznava znake za omejitev hitrosti in prepoved prehitevanja, vključno s potrebnimi dodatnimi informacijami, hkrati pa vozniku sporoči tudi, ko je omejitve konec.

Parkirna asistenca

Park Assist

Park Assist polavtomatsko vodi avto na prečna in vzporedna parkirna mesta (glede na smer vožnje) ter avto void tudi iz njih. Sistem pomaga vozniku s samodejnim izvajanjem optimalnih premikov volanskega obroča, da parkira avtomobil znotraj oznak, voznik mora samo nadzorovati plin in zavoro.

Kontaktirajte nas

Trebnje

Avto Slak d.o.o.
Obrtniška ulica 51,
8210 Trebnje

Načrtuj pot

Novo mesto

Avto Slak d.o.o.
Kolodvorska ulica 4,
8000 Novo mesto

Načrtuj pot