NOVO MESTO: 07 393 2 990 info@avtoslak.si TREBNJE: 07 348 1 474
KLIC V SILI
+386 41 302 030
ZAHTEVAJ
POVRATNI KLIC
PIŠI NAM
info@avtoslak.si
Lane Assist
Asistenčni sistemi

Lane Assist

Ta sistem zaznava nenamerno zapuščanje voznega pasu, o čemer obvesti voznika z vizualnim sporočilom in sproži popravek smeri preko krmilnega sistema. Sistem je aktiven nad hitrostjo 65 km/h, pod pogojem, da so na cesti jasno vidne oznake, in da voznik pred tem ni vklopil smernika.

Side Assist
Asistenčni sistemi

Side Assist

Zahvaljujoč dvema radarskim senzorjem na zadnjem delu avtomobila Side Assist zazna vozila, ki se približujejo od zadaj ali so v tako imenovnem mrtvem avtomobila. O tem sistem obvesti voznika s pomočjo LED signala na notranji strani ohišij bočnih ogledal. Side Assist lahko zazna vozila oddaljena do 70 m in s tem tudi učinkovito opozori voznika na nevarne situacije na avtocestah in večpasovnicah.

Rear Traffic Alert
Asistenčni sistemi

Rear Traffic Alert

Ko voznik začne z manevrom vzvratnega speljevanja iz parkirnega mesta, sistem Rear Traffic Alert zazna vozila, ki se približujejo avtomobilu s strani. Zvočni signal posvari voznika pred bližajočo se nevarnostjo trka. Dodatno pa se vklopi še oranžna in kasneje rdeča opozorilna luč na "kritični strani" infotainment sistema. Če je potrebno, sistem sproži tudi zavore.

Pomočnik za vožnjo v gneči
Asistenčni sistemi

Pomočnik za vožnjo v gneči

V primeru počasnega prometa in zastojev pomaga ta sistem zagotoviti več varnosti in udobja. Sistem za vožnjo v gneči tako deluje s prilagodljivim tempomatom in sistemom Lane Assist, saj se na nek način združi z njima v celovit sistem.

Prepoznavanje prometnih znakov
Asistenčni sistemi

Prepoznavanje prometnih znakov

Ta sistem zmore prepoznati in prikazati prometne znake na zaslonu pred volanom ali na osrednjem zaslonu. Pregleduje slike, ki jih je posnela kamera, in prepoznava znake za omejitev hitrosti in prepoved prehitevanja, vključno s potrebnimi dodatnimi informacijami, hkrati pa vozniku sporoči tudi, ko je omejitve konec.

Park Assist
Parkirna asistenca

Park Assist

Park Assist polavtomatsko vodi avto na prečna in vzporedna parkirna mesta (glede na smer vožnje) ter avto void tudi iz njih. Sistem pomaga vozniku s samodejnim izvajanjem optimalnih premikov volanskega obroča, da parkira avtomobil znotraj oznak, voznik mora samo nadzorovati plin in zavoro.

Kontaktirajte nas

Trebnje
Trebnje

Avto Slak d.o.o.
8210 Trebnje
Obrtniška ulica 51
+386 7 34 81 474 – servis
+386 7 34 81 481 – prodaja
info@avtoslak.si

Načrtuj pot

Novo mesto
Novo mesto

Avto Slak d.o.o.
8000 Novo mesto
Kolodvorska ulica 4
+386 7 39 32 999 – prodaja
+386 7 39 32 990 – servis
info@avtoslak.si

Načrtuj pot