Škoda Kodiaq

Zunanjost modela ŠKODA KODIAQ zaznamuje medsebojno učinkovanje elegantnih linij, dinamičnih krivulj in samozavestnega nastopa, zaradi česar je avtomobil takoj prepoznaven.

Dogovorite se za svoj termin

Testna vožnja

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Pošljite nam povpraševanje

Pridobite ponudbo

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo poslali ponudbo v najkrajšem možnem času.

Sestavite si vozilo po svojem okusu

Konfiguracija vozila

Kakšna različica bi vam ustrezala? Preverite vse možnosti v Škodinem konfiguratorju.

Spoznajte vse podrobnosti

Katalogi, ceniki in tehnični podatki

Če želite raziskati vse podrobnosti o vozilu, vas na spodnji povezavi čakajo predstavitvena gradiva. Preverite vse značilnosti, opcije, cene in tehnične podatke.

Predstavitvena gradiva

Inteligentni štirikolesni pogon

Z inteligentnim 4×4 pogonom je novi SUV znamke ŠKODA pripravljen na vse situacije. KODIAQ je odličen na grbinastih in makadamskih cestah. Sistem štirikolesnega pogona z elektronsko nadzorovano večploščno sklopko deluje popolnoma nezaznavno in prenaša navor v le nekaj milisekundah.

Družini prijazna notranjost

Ko vstopite v sprednji del potniške kabine, vam notranjost ponudi prijazno dobrodošlico ter vam daje občutek varnosti in robustnosti. Na armaturni plošči prevladujejo štiri pokončne reže za dovod zraka, velik osrednji komunikacijski zaslon in poudarjeno oblazinjenje, ki deli zgornji in spodnji del armaturne plošče.

Samozavesten sprednji del

Visoko nameščena žarometa in maska hladilnika poudarjajo samozavest in ne puščajo nobenega dvoma, da gre za nov model ŠKODA KODIAQ. Medsebojno učinkovanje elegantnih linij, dinamičnih krivulj in samozavestnega nastopa so združeni v uravnoteženi zunanji podobi.

Asistenčni sistemi

Kodiaq s petimi zvezdicami

ŠKODA KODIAQ je varnostni odličnjak. Konzorcij Euro NCAP mu je podelil vseh pet zvezdic, s čimer je potrdil, da ta avto nudi najboljšo možno zaščito potnikov. Euro NCAP je modelu KODIAQ podelil vrhunsko oceno 92 odstotkov za varnost potnikov in najvišjo možno oceno za varnost pešcev, za kar skrbijo posebni odbijači.

Asistenčni sistemi

Zaznavanje utrujenosti

Sistem Driver Alert zmanjšuje tveganje za nesreče, ki bi jih povzročila utrujenost
voznika. Z opazovanjem voznikovega ravnanja sistem določi stopnjo voznikove
utrujenosti in, če je potrebno, opozori na nujnost prekinitve vožnje in
počitka.

Parkirna asistenca

Vzvratna vožnja

Pri vzvratni vožnji s parkirnega mesta ta sistem zaznava vozila, ki se približujejo avtomobilu s strani. Zvočni signal opozori voznika na možnost naleta. Kritična stran je prikazana najprej z rumenim, potem pa še z rdečim poljem na osrednjem zaslonu. Sistem lahko tudi sam sproži zavore, če je to potrebno.

Asistenčni sistemi

Pomoč pri vožnji v gneči

Ta sistem zagotavlja večjo varnost in udobje v prometnih zastojih in v počasnem prometu s pogostim ustavljanjem. Traffic Jam Assist se vključuje v sistem prilagodljivega tempomata (ACC) in sistem Lane Assist, tako da jih “združi” v eno.

Asistenčni sistemi

Side Assist sistem

Zahvaljujoč dvema radarskima senzorjema na zadnjem delu avtomobila Side Assist zazna vozila, ki se približujejo od zadaj ali so v tako imenovnem mrtvem kotu avtomobila. O tem sistem obvesti voznika s pomočjo LED signala na notranji strani bočnih ogledal. Side Assist lahko zazna vozila, oddaljena do 70 metrov, in s tem tudi učinkovito opozori voznika na nevarne situacije na avtocestah in večpasovnicah.

Asistenčni sistemi

Aktivni tempomat

Sistem ACC vzdržuje varno razdaljo do avtomobila spredaj pri določeni hitrosti, z nadzorom motorja in zavor, če mora pospeševati ali zavirati. Sistem kombinira klasični tempomat z radarskim nadzorom razdalje in je aktiven do 160 ali celo 210 km/h.

Asistenčni sistemi

Prepoznavanje prometnih znakov

Ta voznikov pomočnik prepoznava in prikazuje prometne znake na Maxi DOT zaslonu ali na osrednjem zaslonu. Preverja slike znakov, ki označujejo hitrostne omejitve in prepovedi prehitevanja, vključno s tistimi za dodatne informacije, obenem pa prikaže tudi konec omejitve.

Kontaktirajte nas

Trebnje

Avto Slak d.o.o.
Obrtniška ulica 51,
8210 Trebnje

Načrtuj pot

Novo mesto

Avto Slak d.o.o.
Kolodvorska ulica 4,
8000 Novo mesto

Načrtuj pot