Škoda Superb

Osvežitev z manjšimi spremembami je modelu Superb prinesla popolno obliko. Končni rezultat je ikonična podoba, prežeta z dinamiko in eleganco.

Dogovorite se za svoj termin

Škoda Superb

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Pošljite nam povpraševanje

Pridobite ponudbo

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo poslali ponudbo v najkrajšem možnem času.

Sestavite si vozilo po svojem okusu

Konfiguracija vozila

Kakšna različica bi vam ustrezala? Preverite vse možnosti v Škodinem konfiguratorju.

Spoznajte vse podrobnosti

Katalogi, ceniki in tehnični podatki

Če želite raziskati vse podrobnosti o vozilu, vas na spodnji povezavi čakajo predstavitvena gradiva. Preverite vse značilnosti, opcije, cene in tehnične podatke.

Predstavitvena g radiva

Prostor za vse pomembno

Razkošje notranjosti modela Škoda Superb poleg izjemnega udobja za vse potnike ponuja še veliko prostora, ki zagotavlja izjemno priročnost.

Kessy

Za odpiranje in zaklepanje avtomobila vam ni več treba v rokah držati ključa. Nadzorna enota KESSY (Keyless Entry, Start and Exit SYSTEM) prepozna ključ in vozilo se samodejno odklene, ko se dotaknete kljuk na sprednjih vratih. KESSY po novem skrbi tudi za odpiranje zadnjih ali prtljažnih vrat. Zagon motorja opravite s pritiskom na stikalo. Centralno zaklepanje Easy Start z zagonom brez ključa je del serijske opreme.

Zanesljiva zmogljivost

Zmogljivi motorji, gladko delujoč DSG menjalnik, štirikolesni pogon in dinamični nadzor podvozja: SUPERB vam kot najbolj prestižen model znamke ŠKODA ponuja vse, kar boste potrebovali pri vožnji.

Asistenčni sistemi

Matrični žarometi

Z uporabo kamere na vzvratnem ogledalu, ki zazna vire svetlobe iz prihajajočih vozil, matrična funkcija polnih LED žarometov v realnem času zastre porazdelitev svetlobe dolgega snopa s posamezno priključljivimi LED čipi na vsakem žarometu. Rezultat je popolnoma osvetljena cesta pred vami in večja varnost.

Asistenčni sistemi

Predvidevalni tempomat

Ta nova funkcija prilagodljivega tempomata lahko samodejno prilagodi nastavljeno hitrost avtomobila in se odzove na omejitve hitrosti. Ko na primer SUPERB zapusti avtocesto, sistem upočasni do omejitve hitrosti 90 km/h in v mestu na 50 km/h, nato pa jo pri odhodu iz mesta ponovno poveča na omejitev hitrosti na regionalki oziroma na avtocesti.

Asistenčni sistemi

Asistenčni sistem za zastoje

Ta sistem zagotavlja večjo varnost in udobje v prometnih zastojih in prometu. Asistenčni sistem za zastoje (Traffic Jam Assist) vključi v delovanje DSG prenosa prilagodljivi tempomat in sistem za nadzor voznega pasu, tako da se z njim »združita«.

Asistenčni sistemi

Front Assist

Asistenčni sistem Front Assist je namenjen varnosti pri trčenju. Ob neizogibnem trčenju aktivira zavore, da zmanjša posledice. Opravi tudi zaustavitev v sili, če poskuša pešec nevarno prečkati pot avtomobilu.

Asistenčni sistemi

Stranski asistenčni sistem

Zahvaljujoč dvema radarskima senzorjema na zadnjem delu avtomobila sistem Side Assist zazna vozila, ki se približujejo od zadaj ali so v mrtvem kotu. O tem obvešča voznika s pomočjo LED-signala na notranji strani ohišja bočnih ogledal. Side Assist lahko zazna vozila na razdalji do 70 m in tako učinkovito opozori na nevarne situacije na avtocestah in dvosmernih voziščih.

Asistenčni sistemi

Nenamerna menjava voznega pasu

Ta sistem obvešča in opozarja na nenamerno zapuščanje voznega pasu. Sistem je aktiven pri hitrostih nad 65 km/h,in sicer pod pogojem, da so na cesti prepoznavne oznake voznih pasov in da voznik pred prečkanjem takšne oznake ni vključil smernika.

Parkirna asistenca

Enostavno parkiranje

Park Assist polsamodejno vodi avtomobil v pravokotna parkirna mesta (naprej in nazaj) ter v oziroma iz vzporednih parkirnih mest. Sistem pomaga s samodejnim izvajanjem optimalnih premikov volana za parkiranje znotraj linij. Voznikovi nalogi sta le pospeševanje in zaviranje.

Kontaktirajte nas

Trebnje

Avto Slak d.o.o.
Obrtniška ulica 51,
8210 Trebnje

Načrtuj pot

Novo mesto

Avto Slak d.o.o.
Kolodvorska ulica 4,
8000 Novo mesto

Načrtuj pot