Arteon

Volkswagen z Arteonom predstavlja vozilo z močnim in nezamenljivim karakterjem, ki vsak dan spremeni v prav posebno dogodivščino.

slide 1

Inetligentni asistenčni sistemi

Ničesar ne prepušča naključju: Arteon prepriča tako z vrhunskim dizajnom kot tudi z enkratnim užitkom v vožnji. Ponaša se z novimi asistenčnimi sistemi in zagotavlja visoko raven varnosti.

slide 1

Vzdržuje razdaljo do spredaj vozečih vozil.

Ohranjajte varnostno razdaljo z enim najkoristnejših asistenčnih sistemov: avtomatskim uravnavanjem razdalje (ACC) s prediktivnim tempomatom. Določite najvišjo hitrost in sistem bo poskrbel, da je ne boste prekoračili. Sistem tudi samodejno vzdržuje minimalno razdaljo do spredaj vozečih vozil.

slide 1

Razkriva nove perspektive.

Za vas nadzoruje okolico: opcijski sistem za prikaz okolice Area View. Posnetke okolice vašega Arteona posreduje neposredno na armaturno ploščo.

slide 1

Serijski šesti čut

Serijska asistenca za ohranjanje smeri Lane Assist prepreči, da bi voznik nehote zapeljal s svojega voznega pasu in povzročil nezgodo.

slide 1

Parkiranje z občutkom.

Arteon bistveno olajšuje manevriranje. Opcijski sistem Park Assist v okviru sistemskih omejitev izračuna, ali je vozilo mogoče parkirati na ogledano parkirno mesto. Ko so vključeni smerniki za ustrezno smer, sistem prepozna, na kateri strani želite parkirati. Vi prevzamete dodajanje plina, prestavljanje in zaviranje, medtem ko sistem Park Assist avtomatsko krmili vozilo na vzdolžna in prečna parkirna mesta.

slide 1

Dinamične smerno prilagodljive luči.

Dinamične smerno prilagodljive luči s prediktivnim uravnavanjem lahko opcijsko opremite s prediktivnim aktiviranjem. V kombinaciji s prav tako opcijskim navigacijskim sistemom je v primerjavi z dinamičnimi smerno prilagodljivimi lučmi možen prihranek časa do dve sekundi.

Kontaktirajte nas

Trebnje

Avto Slak d.o.o.
Obrtniška ulica 51,
8210 Trebnje

Načrtuj pot

Novo mesto

Avto Slak d.o.o.
Kolodvorska ulica 4,
8000 Novo mesto

Načrtuj pot