Novi Golf Variant

Vsestranski in dinamičen: Golf Variant se predstavlja z novo podobo ter z vizualnimi in funkcionalnimi posodobitvami.

DOGOVORITE SE ZA SVOJ TERMIN

Testna vožnja

Želite testno vožnjo? – Pošljite nam svoje podatke in odgovorili bomo na vaše povpraševanje.

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE

Pridobite ponudbo

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo poslali ponudbo v najkrajšem možnem času.

SESTAVITE VOZILO PO SVOJEM OKUSU

Konfiguracija vozila

Kakšna različica ustreza vam? Preverite vse možnosti v Volkswagnovem konfiguratorju.

Spoznajte vse podrobnosti

Katalogi, ceniki in tehnični podatki

Če želite raziskati vse podrobnosti o vozilu, vas na spodnji povezavi čakajo predstavitvena gradiva. Preverite vse značilnosti, opcije, cene in tehnične podatke.

Vsestranski in dinamičen

Dovolj prostora za vaše načrte

Z Golfom Variant boste zlahka uresničili tudi večje načrte. Ponuja namreč obilo prostora in je opcijsko lahko opremljen s funkcijo Easy Open & Close, ki poenostavlja dostop do prtljažnika.

Parkirne asistence

Parkiranje je lahko tudi enostavno

Park Assist Plus

Z opcijsko parkirno asistenco Park Assist Plus vam vaš Volkswagen med vožnjo najprej pove, ali je zaznano parkirno mesto dovolj veliko, nato pa še samodejno parkira. Do hitrosti 40 km/h Park Assist Plus nenehno išče primerna bočna parkirna mesta. Do hitrosti 20 km/h išče tudi prečna parkirna mesta.

Ko se odločite za eno od najdenih mest, zaženete postopek parkiranja. Potrebne parkirne manevre lahko nato namesto vas izvede Park Assist Plus. Pri tem samodejno vrti volan ter samodejno pospešuje in zavira. Vi morate le nadzorovati postopek in po potrebi poseči v upravljanje vozila.

Toda Park Assist Plus zmore še več. Na bočnih parkirnih mestih lahko tudi samodejno odparkira vozilo. Poleg tega vam lahko pomaga, kadar se vam parkirni manever ponesreči, in namesto vas zaključi postopek parkiranja.

Park Assist Pro

Park Assist Pro prinaša vse prednosti sistema Park Assist Plus, dodatno pa omogoča, da postopek parkiranja in odparkiranja upravljate s svojega pametnega telefona. Za to si morate na pametni telefon naložiti aplikacijo Park Assist Pro.

Ko vaš Volkswagen najde primerno parkirno mesto, lahko izstopite in od zunaj prek pametnega telefona zaženete postopek parkiranja.2 Vozilo lahko tudi odparkirate na daljavo, da vam vanj ni treba vstopati na utesnjenem parkirnem mestu.

Prtljažnik

Golf z več prostora

Golf Variant ima velik prtljažnik s prostornino do 1.642 litrov. Nadvse praktična je tudi opcijska funkcija Easy Open & Close, ki omogoča senzorsko krmiljeno odpiranje pokrova prtljažnika – brez uporabe roke, z zamahom noge pod zadkom avtomobila.

Zunanjost

Magnet za oči

Golf Variant je odlična izbira za vse, ki si želijo več prostora in obenem značilni občutek Golfa. Osvetljen Volkswagnov logotip, odbijača ter novi žarometi in zadnje luči z opcijskimi dinamičnimi smerniki ustvarjajo sodoben videz.

Notranjost

Več prostora za vaše želje

Golf Variant ponuja dovolj prostora za prijatelje in družino. Pri tem velja, da je na sedežih s tekstilnimi prevlekami ali prevlekami iz mikrovelurja ArtVelours, še posebej pa na opcijskih usnjenih sedežih s sistemom prezračevanja med vsako vožnjo poskrbljeno za odlično udobje. Številne prednosti prinašata tudi večfunkcijski volan s klasičnimi tipkami in infotainment sistem s širokim naborom funkcij in zaslonom velikosti 32,7 cm oz. 12,9 palca.

IQ.LIGHT

Naj bo luč

Ne glede na to, kje in kdaj ste na poti – želimo, da ohranite jasen pogled. Opcijski matrični LED-žarometi IQ.LIGHT z visokozmogljivimi dolgimi lučmi izboljšujejo vidljivost med nočno vožnjo. Njihova matrična tehnologija pri tem omogoča, da ves čas vozite z dolgimi lučmi, ne da bi slepili druge udeležence v prometu⁠. Poleg tega varčne žaromete odlikuje visoka učinkovitost.

Panoramsko strešno okno

Razširite svoja obzorja

Uživajte v popolnem razgledu z opcijskim panoramskim dvižno-pomičnim strešnim oknom z električnim upravljanjem. Velika steklena površina zagotavlja več svetlobe v notranjosti vozila, obenem pa potnikom odpira pogled proti nebu. Za zaščito pred premočnimi sončnimi žarki je poskrbljeno z električnim senčnim rolojem.

Če želite uživati v svežem zraku, lahko sprednjo polovico strešnega okna po želji privzdignete ali pomaknete do konca nazaj.

Keyless Access

Golf Variant, odpri se!

Odslej vam ne bo več treba iskati po žepu ali torbici, da bi našli ključ svojega avtomobila: če ga imate pri sebi in od svojega Golfa Variant niste oddaljeni več kot 1,5 m, opcijski sistem avtomatsko odklene vrata in pokrov prtljažnika. Tudi zagon motorja je mogoče izvesti brez ključa. Zanj zadostuje pritisk na tipko. Če pa se bo kdaj zgodilo, da opcijski sistem Keyless Access ne bo deloval, bo razlog za to povsem preprost: pozabili ste ključ. Morda na kuhinjski mizi?

Digital Cockpit Pro

Glavne informacije v neposrednem vidnem polju

Želite spremljati samo hitrost in število prevoženih kilometrov? Ali pa vas zanimajo še drugi podatki o vožnji, kot so navigacijski zemljevid na celozaslonskem prikazu ali naslovi predvajanih skladb?

Odločitev je v vaših rokah: prikaze opcijskega visokoločljivostnega zaslona Digital Cockpit Pro z diagonalo 26 cm (10,2 palca) lahko povsem prilagodite svojim individualnim željam, vključno s poudarjanjem določenih grafik.

Kontaktirajte nas

Trebnje

Avto Slak d.o.o.
Obrtniška ulica 51,
8210 Trebnje

Načrtuj pot

Novo mesto

Avto Slak d.o.o.
Kolodvorska ulica 4,
8000 Novo mesto

Načrtuj pot