Novi Golf Variant

Novi Golf Variant je vsestranski in dinamičen – tako kot vi! Na zunaj nezgrešljivo Variant, znotraj pa opremljen z vsemi digitalnimi možnostmi Golfa: digitaliziran in prilagodljiv.

Dogovorite se za svoj termin

Testna vožnja

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Pošljite nam povpraševanje

Pridobite ponudbo

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo poslali ponudbo v najkrajšem možnem času.

Sestavite si vozilo po svojem okusu

Konfiguracija vozila

Kakšna različica bi vam ustrezala? Preverite vse možnosti v Volkswagnovem konfiguratorju.

Spoznajte vse podrobnosti

Katalogi, ceniki in tehnični podatki

Če želite raziskati vse podrobnosti o vozilu, vas na spodnji povezavi čakajo predstavitvena gradiva. Preverite vse značilnosti, opcije, cene in tehnične podatke.

Predstavitvena gradiva

Napredno in funkcionalno.

Novi Golf Variant velikodušno izpolnjuje vaše želje tako glede prostornosti kot tudi glede digitalne opreme. Pogled nazaj vzbuja zadovoljstvo: Notranjost s prilagodljivo drugo sedežno klopjo in veliki prtljažni prostor izpolnita vsa pričakovanja.

Dobro počutje in sprostitev.

Kar zadeva udobje, lahko novi Golf Variant odlično prilagodite svojim posebnim željam. Temu je namenjen opcijski posebno udobni sedež ergoActive z deloma električnim 14-smernim nastavljanjem in ledveno oporo z masažno funkcijo. Poleg zadnje klopi je tudi sovoznikov sedež serijsko opremljen s pritrdišči ISOFIX in Top Tether za otroški sedež, v katerem je otrok obrnjen s hrbtom v smeri vožnje. Tako lahko tudi najmlajši potujejo varno in udobno. Odrasli zadaj uživajo v obilju prostora za glavo in dodatnem prostoru za noge. Tri različne možnosti sedenja na zadnjih sedežih omogočajo, da v avtu potuje ena oseba več.

Uživajte v razgledu.

Razkošne dimenzije za enkratne vtise: opcijsko dvižno-pomično strešno okno je nameščeno v sprednjem delu strehe, kar ne le odstira pogled navzgor, temveč tudi pripomore, da je notranjost videti še elegantnejša. Zaradi zatemnjenega stekla je neprijetni učinek bleščanja manjši. Se želite nadihati svežega zraka? Z upravljanjem na dotik se strešno okno elegantno pomakne naprej ali nazaj.

Odpira vrata. In omogoča še marsikaj.

Vsakdanje življenje je polno izzivov: kolikokrat se npr. znajdete pred prtljažnikom z otrokom v naročju in z nakupovalno torbo čez ramo, in nimate proste roke, da bi ga lahko odprli? Opcijska funkcija Easy Open omogoča, da pokrov prtljažnika odprete že z majhnim zamahom stopala pod zadkom avtomobila. Prtljažnik preseneti z veliko prostornino – do 1.642 litrov – in s prtljažnim dnom, nastavljivim po višini. Zaradi nizkega nakladalnega roba je zlaganje nakupovalnih torb v prtljažnik nadvse preprosto. Na koncu samo pritisnete tipko v pokrovu prtljažnika in ta se samodejno zapre.

Digitalna armaturna plošča Innovision Cockpit

Golf vas prepozna ter glede na opremo samodejno aktivira vaš osebni profil: Od nastavitve sedeža in osvetlitve do nastavitev klimatske naprave za prijetno počutje. Priljubljene nastavitve lahko preprosto vnesete v opcijski armaturni plošči Innovision Cockpit s 25,4-centimetrskim (10-palčnim) digitalnim kombiniranim instrumentom v kombinaciji s 25,4-centimetrskim (10-palčnim) navigacijskim sistemom Discover Pro.

Digitalni kombinirani instrument

Digitalni kombinirani instrument vam na serijskem visokoločljivostnem zaslonu v velikosti 25,4 cm (10 palcev) prikazuje vsebine, ki so pomembne prav vam: glede na svoje zamisli lahko individualno izbirate npr. klasične vsebine, kot so merilnik števila vrtljajev, merilnik hitrosti in števec prevoženih kilometrov, si aktivirate optični prikaz svojih asistenčnih sistemov ali pa se odločite za kombinacijo navigacijskega zemljevida in prikaza medijev – prav vse pa se ponaša s privlačnimi grafikami in animacijami.

Glasovno upravljanje

Z intuitivnim opcijskim glasovnim upravljanjem lahko s svojim glasom upravljate radio, telefon, klimatsko napravo in navigacijski sistem v svojem Golfu. Z glasovnimi ukazi lahko izberete pravo radijsko postajo, ustrezen vnos v telefonskem imeniku ali pokličete želeno telefonsko številko. S storitvijo Spletno glasovno upravljanje iz sklopa We Connect Plus pa vas bo vaš Golf razumel še bolje. Na spletu na primer izberite svojo najljubšo glasbo ali popolnoma intuitivno upravljajte vnos cilja v navigacijski sistem.

Projicirni sistem

Pogled ostaja usmerjen na cesto

Najpomembnejše informacije v vidnem polju in dober pogled na cesto – to je velika prednost opcijskega projicirnega sistema v Golfu. Vetrobransko steklo postane projekcijska površina, na kateri so prikazani hitrost, obvestila asistenčnih sistemov ali navigacijski napotki. Projekcija je jasno vidna, celo ko vetrobransko steklo osvetlijo luči nasproti vozečih vozi. Če pa prikaza ne potrebujete več, lahko sistem kadar koli izključite.

Zasnova luči

LED žarometi v novi luči

Novi Golf je serijsko opremljen z glavnimi LED-žarometi, ki so dinamični in se raztezajo navzdol v podaljšani sprednji del, na straneh pa v blatnika. Serijski sta tudi integrirani sprednji meglenki. Sprednje luči so še vedno zasnovane v videzu štirih oči. Tudi na zadku je zapovedana skladnost – ob pogledu od zadaj vidno prevladujejo ozki LED-žarometi.

Car2X

Lahko prepozna, kaj bi se lahko zgodilo: Car2X

Vozila, ki v cestnem prometu komunicirajo med seboj, lahko izboljšajo varnost na cestah, poskrbijo za manj zastojev in opozarjajo pred lokalnimi nevarnostmi. Serijski sistem za opozarjanje na lokalne nevarnosti vozniku pomaga z uporabnimi informacijami, tako da ga na primer opozarja na gradbišča ali intervencijska vozila. Komunikacija poteka s tehnologijo Car2X prek omrežja WLAN (pWLAN).

Preberi več
Travel Assist

Za vas ohranja smer vožnje, druge pa na primerni razdalji.

Predvsem na avtocestah in dobro urejenih regionalnih cestah lahko sistem Travel Assist za vas uravnava smer in hitrost vožnje ter upošteva razdaljo do spredaj vozečega vozila.

V kombinaciji z menjalnikom z dvojno sklopko DSG omogoča sproščeno vožnjo v zastojih in gostem prometu.

Kontaktirajte nas

Trebnje

Avto Slak d.o.o.
Obrtniška ulica 51,
8210 Trebnje

Načrtuj pot

Novo mesto

Avto Slak d.o.o.
Kolodvorska ulica 4,
8000 Novo mesto

Načrtuj pot