Novi Golf

Novi Golf se predstavlja. In postavlja nova merila na področju digitalizacije na cesti. Inteligentni asistenčni sistemi vsako vožnjo spremenijo udobno in sproščeno izkušnjo. Vse to v kombinaciji s značilnim doživetjem Golfa.

Dogovorite se za svoj termin

Testna vožnja

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Pošljite nam povpraševanje

Pridobite ponudbo

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo poslali ponudbo v najkrajšem možnem času.

Sestavite si vozilo po svojem okusu

Konfiguracija vozila

Kakšna različica bi vam ustrezala? Preverite vse možnosti v Volkswagnovem konfiguratorju.

Spoznajte vse podrobnosti

Katalogi, ceniki in tehnični podatki

Če želite raziskati vse podrobnosti o vozilu, vas na spodnji povezavi čakajo predstavitvena gradiva. Preverite vse značilnosti, opcije, cene in tehnične podatke.

Predstavitvena gradiva

Digitalna armaturna plošča Innovision Cockpit

Vaš Golf vas prepozna – ter glede na opremo popolnoma avtomatsko aktivira vaš osebni vozniški profil:* od nastavitve sedeža in osvetlitve do nastavitev klimatske naprave za prijetno počutje. Priljubljene nastavitve lahko preprosto vnesete v opcijski armaturni plošči Innovision Cockpit: s 25,4-centimetrskim (10-palčnim) digitalnim kombiniranim instrumentom v kombinaciji s 25,4-centimetrskim (10-palčnim) navigacijskim sistemom Discover Pro.

Digitalni kombinirani instrument

Digitalni kombinirani instrument vam na serijskem visokoločljivostnem barvnem zaslonu v velikosti 25,4 cm (10 palcev) prikazuje vsebine, ki so pomembne prav vam: glede na svoje zamisli lahko individualno izbirate npr. klasične vsebine, kot so merilnik števila vrtljajev, merilnik hitrosti in števec prevoženih kilometrov, si aktivirate optični prikaz svojih asistenčnih sistemov ali pa se odločite za kombinacijo navigacijskega zemljevida in prikaza medijev – prav vse pa se ponaša s privlačnimi grafikami in animacijami.

Glasovno upravljanje

Z intuitivnim opcijskim glasovnim upravljanjem lahko s svojim glasom upravljate radio, telefon, klimatsko napravo in navigacijski sistem v svojem Golfu. Z glasovnimi ukazi lahko izberete pravo radijsko postajo, ustrezen vnos v telefonskem imeniku ali pokličete želeno telefonsko številko. S storitvijo Spletno glasovno upravljanje iz sklopa We Connect Plus pa vas bo vaš Golf razumel še bolje. Na spletu na primer izberite svojo najljubšo glasbo ali popolnoma intuitivno upravljajte vnos cilja v navigacijski sistem.

Projicirni sistem

Pogled ostaja usmerjen na cesto

Najpomembnejše informacije v vidnem polju in dober pogled na cesto – to je velika prednost opcijskega projicirnega sistema v Golfu. Vetrobransko steklo postane projekcijska površina, na kateri so prikazani hitrost, obvestila asistenčnih sistemov ali navigacijski napotki. Projekcija je jasno vidna, celo ko vetrobransko steklo osvetlijo luči nasproti vozečih vozi. Če pa prikaza ne potrebujete več, lahko sistem kadar koli izključite.

Zasnova luči

LED žarometi v novi luči

Novi Golf je serijsko opremljen z glavnimi LED-žarometi, ki so vidno dinamični in se raztezajo navzdol v podaljšani sprednji del, na straneh pa v blatnika. Serijski sta tudi integrirani sprednji meglenki. Sprednje luči so še vedno zasnovane v videzu štirih oči. Tudi na zadku je zapovedana skladnost – ob pogledu od zadaj vidno prevladujejo ozki LED-žarometi.

Car2X

Lahko prepozna, kaj bi se lahko zgodilo: Car2X

Vozila, ki v cestnem prometu komunicirajo med seboj, lahko izboljšajo varnost na cestah, poskrbijo za manj zastojev in opozarjajo pred lokalnimi nevarnostmi. Serijski sistem za opozarjanje na lokalne nevarnosti vozniku pomaga z uporabnimi informacijami, tako da ga na primer opozarja na gradbišča ali intervencijska vozila. Komunikacija poteka s tehnologijo Car2X prek omrežja WLAN (pWLAN).

Travel Assist

Za vas ohranja smer vožnje, druge pa na primerni razdalji.

Predvsem na avtocestah in dobro urejenih regionalnih cestah lahko sistem Travel Assist za vas uravnava smer in hitrost vožnje ter upošteva razdaljo do spredaj vozečega vozila.

V kombinaciji z menjalnikom z dvojno sklopko DSG omogoča sproščeno vožnjo v zastojih in gostem prometu.

Kontaktirajte nas

Trebnje

Avto Slak d.o.o.
Obrtniška ulica 51,
8210 Trebnje

Načrtuj pot

Novo mesto

Avto Slak d.o.o.
Kolodvorska ulica 4,
8000 Novo mesto

Načrtuj pot