Novi Golf

Golf s prenovljeno izvedbo osme generacije praznuje 50 let. Globalna uspešnica pelje proti prihodnosti z novim osrednjim sistemom ter priključnim hibridom dolgega dosega.

DOGOVORITE SE ZA SVOJ TERMIN

Testna vožnja

Želite testno vožnjo? – Pošljite nam svoje podatke in odgovorili bomo na vaše povpraševanje.

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE

Pridobite ponudbo

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo poslali ponudbo v najkrajšem možnem času.

SESTAVITE VOZILO PO SVOJEM OKUSU

Konfiguracija vozila

Kakšna različica ustreza vam? Preverite vse možnosti v Volkswagnovem konfiguratorju.

Spoznajte vse podrobnosti

Katalogi, ceniki in tehnični podatki

Če želite raziskati vse podrobnosti o vozilu, vas na spodnji povezavi čakajo predstavitvena gradiva. Preverite vse značilnosti, opcije, cene in tehnične podatke.

Novi Golf

Nova različica legende

Golf praznuje 50. obletnico in se ob tem predstavlja z novo podobo, z vizualnimi in funkcionalnimi posodobitvami ter s povečano zmogljivostjo za še večji užitek v vožnji. Z izbiro motorjev, opreme, karoserij in posebnim jubilejnim modelom lahko na novo občutite doživetje Golfa prav po svojih predstavah.

Povezljivost

Več bitov in bajtov

Volkswagnove povezljivostne rešitve prinašajo več udobja in dodatne možnosti za razvedrilo. Internetna povezava, ki je vzpostavljena med Golfom in vašim pametnim telefonom, vam pomaga, da na cilj prispete bolj sproščeni – le voziti morate še vedno sami.

Golf eHybrid

eHybrid

Pri motorju e-TSI z blago hibridno tehnologijo zagonski alternator podpira motor pri speljevanju in pri nizkih hitrostih, zaviranje in vožnja brez dodajanja plina pa se izkoriščata za polnjenje litij-ionske baterije. Poraba in emisije CO2 so tako bistveno nižje.

Golf Style je na voljo tudi kot priključni hibrid. Pri tem gre za priključni hibrid z elektromotorjem in bencinskim motorjem TSI. Pri ustrezno napolnjeni bateriji se Golf eHybrid zažene v lokalno brezemisijskem električnem režimu, v katerem deluje le elektromotor. Razdalje do 107 kilometrov prevozi izključno na električni pogon. Glede na hitrost, vozni profil in druge parametre se avtomatsko dodatno vključi še motor TSI.

Parkirne asistence

Parkira sam

Park Assist Plus

Z opcijsko parkirno asistenco Park Assist Plus vam vaš Volkswagen med vožnjo najprej pove, ali je zaznano parkirno mesto dovolj veliko, nato pa še samodejno parkira. Do hitrosti 40 km/h Park Assist Plus nenehno išče primerna bočna parkirna mesta. Do hitrosti 20 km/h išče tudi prečna parkirna mesta.

Ko se odločite za eno od najdenih mest, zaženete postopek parkiranja. Potrebne parkirne manevre lahko nato namesto vas izvede Park Assist Plus. Pri tem samodejno vrti volan ter samodejno pospešuje in zavira. Vi morate le nadzorovati postopek in po potrebi poseči v upravljanje vozila.

Toda Park Assist Plus zmore še več. Na bočnih parkirnih mestih lahko tudi samodejno odparkira vozilo. Poleg tega vam lahko pomaga, kadar se vam parkirni manever ponesreči, in namesto vas zaključi postopek parkiranja.

Park Assist Pro

Park Assist Pro prinaša vse prednosti sistema Park Assist Plus, dodatno pa omogoča, da postopek parkiranja in odparkiranja upravljate s svojega pametnega telefona. Za to si morate na pametni telefon naložiti aplikacijo Park Assist Pro. Ko vaš Volkswagen najde primerno parkirno mesto, lahko izstopite in od zunaj prek pametnega telefona zaženete postopek parkiranja. Vozilo lahko tudi odparkirate z daljinskim upravljanjem, da vam vanj ni treba vstopati na utesnjenem parkirnem mestu.

Matrični žarometi

IQ.LIGHT

Ne glede na to, kje in kdaj ste na poti – želimo, da ohranite jasen pogled. Opcijski matrični LED-žarometi IQ.LIGHT z visokozmogljivimi dolgimi lučmi poskrbijo za izboljšano nočno vidljivost in lahko ponoči svetijo do 550 metrov daleč. Njihova matrična tehnologija pri tem omogoča, da ves čas vozite z dolgimi lučmi, ne da bi slepili druge udeležence v prometu. Poleg tega varčne žaromete odlikuje visoka učinkovitost.

Zunanjost

Legenda z novim videzom

Harmonična usklajenost: z osvetljenim logotipom Volkswagen in privlačnimi odbijači Golf zna narediti vizualni vtis. Prava paša za oči je tudi zaradi novih žarometov in zadnjih luči z opcijskimi dinamičnimi smerniki.

Travel Assist

Orhanja smer vožnje in varno razdaljo

Če se boste odločili za opcijski sistem Travel Assist, bo vaš avto opremljen z nadvse uporabno asistenco. Ta lahko namesto vas ohranja smer na voznem pasu in nastavljeno najvišjo hitrost ter pri tem upošteva razdaljo do spredaj vozečih vozil.

Pomaga si s funkcijo prilagodljivega vodenja po voznem pasu, ki aktivno ohranja vozilo na sredini voznega pasu. Pri tem se Travel Assist lahko prilagodi vašemu načinu vožnje in ustrezno zamakne sredinsko linijo – bodisi v levo ali v desno.

Če je vaš Volkswagen opremljen s parkirnim sistemom Park Assist Plus, asistenco za menjavo voznega pasu Side Assist in navigacijskim sistemom, vam Travel Assist na avtocesti po želji lahko aktivno pomaga pri menjavi voznega pasu.

Dodatno je sistem Travel Assist opremljen še s prediktivnim tempomatom in asistenco za ovinke. Tako lahko hitrost vozila prilagaja veljavnim hitrostnim omejitvam in poteku poti (ovinkom, krožiščem itd.).

Kontaktirajte nas

Trebnje

Avto Slak d.o.o.
Obrtniška ulica 51,
8210 Trebnje

Načrtuj pot

Novo mesto

Avto Slak d.o.o.
Kolodvorska ulica 4,
8000 Novo mesto

Načrtuj pot