Novi Passat

Novi Passat: Z deveto generacijo Volkswagen nadaljuje 50-letno zgodbo v uspehu. Doslej je na ceste zapeljalo več kot 34 milijonov Passatov.

DOGOVORITE SE ZA SVOJ TERMIN

Testna vožnja

Želite testno vožnjo? – Pošljite nam svoje podatke in odgovorili bomo na vaše povpraševanje.

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE

Pridobite ponudbo

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo poslali ponudbo v najkrajšem možnem času.

SESTAVITE VOZILO PO SVOJEM OKUSU

Konfiguracija vozila

Kakšna različica ustreza vam? Preverite vse možnosti v Volkswagnovem konfiguratorju.

Spoznajte vse podrobnosti

Katalogi, ceniki in tehnični podatki

Če želite raziskati vse podrobnosti o vozilu, vas na spodnji povezavi čakajo predstavitvena gradiva. Preverite vse značilnosti, opcije, cene in tehnične podatke.

Inovacije in vrhunska kakovost

MQB evo

Novi Passat prinaša številne pomembne inovacije in vrhunsko kakovost. Osnovan je na Volkswagnovi modularni platformi MQB evo, ki je bila široko posodobljena.

Podrejen učinkovitosti

Aerodinamika

Usmerjenost v učinkovitost: Novi Passat se ponaša z izredno nizkim količnikom zračnega upora, ki znaša zgolj 0,25. Skupaj z učinkovitimi pogoni to močno znižuje stroške vožnje.

 

Velike izboljšave

Priključni hibrid

Tu je tudi izboljšan priključno hibridni pogon, ki poleg elektromotorja koristi moč 1,5-litrskega turbobencinskega motorja. Kapaciteta baterije presega 19 kWh, kar omogoča več kot sto kilometrov popolnoma električne vožnje. Priključni hibrid nudi tudi možnost hitrega (DC) polnjenja z močjo do 50 kW.

Za vse potrebe

Tudi bencinski in dizelski motorji

Od ostalih pogonov so na voljo 1,5 in 2,0-litrski turbobencinski ter 2,0-litrski trubodizelski motorji. V ponudbi je tudi štirikolesni pogon.

Še večji prtljažnik

690 litrov

Novi Passat je od predhodnika za 14 centimetrov daljši (od tega 5 centimetrov prispeva daljše medosje). Na ta račun bodo prostorsko pridobili predvsem potniki na zadnji klopi, večje pa so tudi številke, ko je govora o volumnu prtljažnika. Slednji sedaj znaša 690 litrov, kar je za 40 več od predhodnika, pri podrti zadnji klopi pa dobimo 1.920 litrov (140 litrov več od predhodnika).

Praktičnost in vrhunska tehnologija

Notranjost po zadnji modi

V notranjosti sta na voljo dva različna osrednja zaslona (manjši 13-palčen in večji 15-palčen), vselej pa so pred voznikom digitalni merilniki.

K volanskemu obroču se je v slogu Volkswagnovih elektirčnih vozil pomaknila tudi ročica menjalnika.

Kontaktirajte nas

Trebnje

Avto Slak d.o.o.
Obrtniška ulica 51,
8210 Trebnje

Načrtuj pot

Novo mesto

Avto Slak d.o.o.
Kolodvorska ulica 4,
8000 Novo mesto

Načrtuj pot