Tiguan

Najuspešnejši SUV v Evropi je posodobljen. Z elektrifikacijo in dinamiko je pripravljen na izzive današnjega časa.

Dogovorite se za svoj termin

Testna vožnja

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Pošljite nam povpraševanje

Pridobite ponudbo

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo poslali ponudbo v najkrajšem možnem času.

Sestavite si vozilo po svojem okusu

Konfiguracija vozila

Kakšna različica bi vam ustrezala? Preverite vse možnosti v Volkswagnovem konfiguratorju.

Spoznajte vse podrobnosti

Katalogi, ceniki in tehnični podatki

Če želite raziskati vse podrobnosti o vozilu, vas na spodnji povezavi čakajo predstavitvena gradiva. Preverite vse značilnosti, opcije, cene in tehnične podatke.

Predstavitvena gradiva

Nov način razmišljanja

Novi Tiguan je še zmogljivejši, udobnejši in bolj povezan kot kadar koli prej in s tem dokazuje, kaj zmore. Inteligentna tehnologija mu daje izjemne funkcionalnosti. Kot dinamičen SUV na novo opredeljuje, kaj je mogoče.

IQ.LIGHT - matrični žarometi LED

IQ.LIGHT – matrični žarometi LED z dnevnimi lučmi LED, smerno prilagodljivimi lučmi in dinamičnimi smerniki (opcijsko). Napredna rešitev: inteligentne luči – za večjo varnost in udobno vožnjo.

Nova podpora pri upravljanju

Novi Tiguan prinaša nove tehnologije, ki vas bodo varneje in bolj sproščeno pripeljale do cilja. Ena takih tehnologij je opcijska asistenca za vožnjo »Travel Assist« (serijska oprema za Tiguan R-Line). Ta namreč zgolj s pritiskom gumba zagotovi visoko stopnjo udobja med vožnjo* in voznika podpira v monotonih in utrujajočih voznih razmerah:

  • Še posebej na avtocestah in dobro vzdrževanih hitrih cestah lahko asistenca »Travel Assist« namesto vas ohranja smer in hitrost ter pri tem upošteva razdaljo do spredaj vozečih vozil.
  • V kombinaciji z menjalnikom z dvojno sklopko DSG se boste sproščeno vozili med prometno konico in v kolonah, ko je treba nenehno zavirati in speljevati.

Izjemna zunanjost

Novi Tiguan kaže, kaj dejansko pomeni temeljita prenova. Ta se odraža tudi v njegovi progresivni zasnovi. Od poudarjenih razmerij do dinamičnega sprednjega dela z natančnimi linijami in široke zasnove, njegova ekspresivna silhueta še dodatno poudarja vse prednosti: inovativnost, suverenost in premišljeno funkcionalnost.

Na tak način glasbe še niste poslušali

Na voljo je novi zvočni sistem Harman Kardon (opcijsko), ki zagotavlja neprekosljive užitke ob poslušanju glasbe in ostalih avdio vsebin. Naj bo vožnja vrhunska izkušnja.

Kontaktirajte nas

Trebnje

Avto Slak d.o.o.
Obrtniška ulica 51,
8210 Trebnje

Načrtuj pot

Novo mesto

Avto Slak d.o.o.
Kolodvorska ulica 4,
8000 Novo mesto

Načrtuj pot