Up!

Novi up! je nezamenljiv v vsakem pogledu. To sploh ne preseneča, saj se popolnoma prilagodi vašim željam. Naši paketi opreme ne poskrbijo samo za to, da je up! idealni spremljevalec za domala vse vaše potrebe, ampak tudi za to, da je z izbrano opremo po meri najbolj individualiziran up! doslej.

slide 1

Naprej, nazaj, vstran

Ozka parkirna mesta? To za vaš novi up! - še manj pa za vas - ni nikakršna ovira. Kadar ne vidite več, koliko prostora imate na voljo za manevriranje, vas opcijski parkirni sistem z zvočnimi signali in prikazi na zaslonu opozarja na ovire za vozilom. Ta praktični asistenčni sistem je sicer vključen v opcijski paket asistenčnih sistemov.

slide 1

Rear View kamera

Tri očesa vidijo več kot dve. Ob pomiku prestavne ročice v vzvratno prestavo opcijska kamera za vzvratno vožnjo spredaj na zaslonu radijskega sistema prikazuje ovire, ki bi jih sicer za svojim novim up! lahko kaj hitro spregledali. Na primer nizke stebričke. Kamera za vzvratno vožnjo je del opcijskega paketa asistenčnih sistemov in pri vzvratni vožnji prikazuje celo pomožne črte, tako da lahko voznik bolje oceni razdalje do ovir.

slide 1

Lane Assist

Kadar je Lane Assist vključen, lahko v okviru sistemskih omejitev od hitrosti 65 km/h zazna, ali in kdaj vozilo nenamerno zapelje na rob cestišča, ter s korekturnim posegom v krmiljenje vozilo usmeri nazaj na vozni pas. Kadar voznik zapelje izven omejevalnih črt voznega pasu, se vključi tresenje volana, ki voznikovo pozornost preusmeri na cestišče.

slide 1

Paket Luči in vidljivost

Opcijski paket Luči in vidljivost ima poleg senzorja za dež za dobro vidljivost v slabih vremenskih pogojih tudi avtomatski vklop zasenčenih luči, vklj. z dnevnimi lučmi. Funkcija Leaving Home/Coming Home pa osvetli pot med vozilom in hišnimi vrati.

slide 1

Zima vam ne bo mogla do živega

Opcijski zimski paket vključuje električno nastavljivi in ogrevani zunanji ogledali. Asferična površina ogledala na voznikovi strani poleg tega izboljša vaše vidno polje, za dodatno mero udobja pa v notranjosti poskrbita ogrevana sprednja sedeža. Vremena žal ne moremo izbirati sami. Avtomobil pa lahko.

Kontaktirajte nas

Trebnje

Avto Slak d.o.o.
Obrtniška ulica 51,
8210 Trebnje

Načrtuj pot

Novo mesto

Avto Slak d.o.o.
Kolodvorska ulica 4,
8000 Novo mesto

Načrtuj pot