NOVO MESTO: 07 393 2 990 info@avtoslak.si TREBNJE: 07 348 1 474
KLIC V SILI
+386 41 302 030
ZAHTEVAJ
POVRATNI KLIC
PIŠI NAM
info@avtoslak.si
Naprej, nazaj, vstran
Parkirni sistem

Naprej, nazaj, vstran

Ozka parkirna mesta? To za vaš novi up! - še manj pa za vas - ni nikakršna ovira. Kadar ne vidite več, koliko prostora imate na voljo za manevriranje, vas opcijski parkirni sistem z zvočnimi signali in prikazi na zaslonu opozarja na ovire za vozilom. Ta praktični asistenčni sistem je sicer vključen v opcijski paket asistenčnih sistemov.

Rear View kamera
ASISTENČNI SISTEMI

Rear View kamera

Tri očesa vidijo več kot dve. Ob pomiku prestavne ročice v vzvratno prestavo opcijska kamera za vzvratno vožnjo spredaj na zaslonu radijskega sistema prikazuje ovire, ki bi jih sicer za svojim novim up! lahko kaj hitro spregledali. Na primer nizke stebričke. Kamera za vzvratno vožnjo je del opcijskega paketa asistenčnih sistemov in pri vzvratni vožnji prikazuje celo pomožne črte, tako da lahko voznik bolje oceni razdalje do ovir.

Lane Assist
ASISTENČNI SISTEMI

Lane Assist

Kadar je Lane Assist vključen, lahko v okviru sistemskih omejitev od hitrosti 65 km/h zazna, ali in kdaj vozilo nenamerno zapelje na rob cestišča, ter s korekturnim posegom v krmiljenje vozilo usmeri nazaj na vozni pas. Kadar voznik zapelje izven omejevalnih črt voznega pasu, se vključi tresenje volana, ki voznikovo pozornost preusmeri na cestišče.

Paket Luči in vidljivost
RAZSVETLJUJOČE

Paket Luči in vidljivost

Opcijski paket Luči in vidljivost ima poleg senzorja za dež za dobro vidljivost v slabih vremenskih pogojih tudi avtomatski vklop zasenčenih luči, vklj. z dnevnimi lučmi. Funkcija Leaving Home/Coming Home pa osvetli pot med vozilom in hišnimi vrati.

Zima vam ne bo mogla do živega
ZIMSKI PAKET

Zima vam ne bo mogla do živega

Opcijski zimski paket vključuje električno nastavljivi in ogrevani zunanji ogledali. Asferična površina ogledala na voznikovi strani poleg tega izboljša vaše vidno polje, za dodatno mero udobja pa v notranjosti poskrbita ogrevana sprednja sedeža. Vremena žal ne moremo izbirati sami. Avtomobil pa lahko.

Kontaktirajte nas

Trebnje
Trebnje

Avto Slak d.o.o.
8210 Trebnje
Obrtniška ulica 51
+386 7 34 81 474 – servis
+386 7 34 81 481 – prodaja
info@avtoslak.si

Načrtuj pot

Novo mesto
Novo mesto

Avto Slak d.o.o.
8000 Novo mesto
Kolodvorska ulica 4
+386 7 39 32 999 – prodaja
+386 7 39 32 990 – servis
info@avtoslak.si

Načrtuj pot