Passat

Ali tudi vi sodite med zelo zaposlene ljudi, ki so pogosto na službeni poti ali pa so odgovorni za vsakodnevne družinske obveznosti? Potem je za vas zelo pomembno, da imate zanesljivo vozilo. Novi Passat pa je še veliko več kot to: njegova naloga je, da vam olajša delo. Zaradi intuitivnega upravljanja funkcij boste z vsako vožnjo doživeli udobje na najvišji ravni.

Dogovorite se za svoj termin

Testna vožnja

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Pošljite nam povpraševanje

Pridobite ponudbo

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo poslali ponudbo v najkrajšem možnem času.

Sestavite si vozilo po svojem okusu

Konfiguracija vozila

Kakšna različica bi vam ustrezala? Preverite vse možnosti v Volkswagnovem konfiguratorju.

Spoznajte vse podrobnosti

Katalogi, ceniki in tehnični podatki

Če želite raziskati vse podrobnosti o vozilu, vas na spodnji povezavi čakajo predstavitvena gradiva. Preverite vse značilnosti, opcije, cene in tehnične podatke.

Predstavitvena gradiva

Eleganca in dinamika – izpopolnjeni do optimuma

Posrečena kombinacija športnosti in harmoničnih linij: dinamični dizajn z ekspresivno svetlobno grafiko je tisto, zaradi česar novi Passat naredi suveren in samozavesten vtis.

Še bolj premišljena notranja zasnova

Usedite se v vozilo in takoj občutite ugodje, ki bi ga sicer prej pričakovali v vozilih višjega razreda. Uživajte v občutku brezmejne prostornosti novega Passata: zaradi vodoravnih dekorativnih elementov na armaturni plošči in povezave z vrati je notranjost optično podaljšana ter je videti večja in prostornejša. Navdušili vas bodo tako vrhunski materiali in čistost oblikovne podobe, ki zaznamujejo prestižni značaj notranjosti, kot tudi velikost prostora za noge.

Easy Open. Lahkotno odpiranje pokrova prtljažnika

S funkcijo Easy Open se sproščeno potovanje začne, še preden se odpravite na pot. Ko želite v prtljažnik odložiti na primer težko prtljago, vam je ni treba najprej postaviti na tla, da bi poiskali ključ – zadošča že, da z nogo zamahnete pod zadkom vozila in električni pokrov prtljažnika se avtomatsko odpre. S funkcijo električnega zapiranja se pokrov prtljažnika ob pritisku na tipko avtomatsko zapre, ko se oddaljite od vozila.

ASISTENČNI SISTEMI

IQ.DRIVE

Pri Volkswagnu smo pod imenom IQ.DRIVE združili vse inteligentne asistenčne sisteme. Vse, ki so v ponudbi že danes, ki jih razvijamo za jutri in ki jih še raziskujemo za prihodnost. IQ.DRIVE je istočasno tudi sinonim za inovativne ideje, ki so jasno naravnane na vaše udobje in vašo varnost.

ASISTENČNI SISTEMI

Travel Assist

Z novim Passatom asistirana vožnja ni več oddaljena prihodnost: s tehnologijo asistence za vožnjo Travel Assist lahko že danes s pritiskom gumba na volanu uživate v udobju. Travel Assist skrbi za udobje na najvišji ravni.

ASISTENČNI SISTEMI

Parkiranje

Včasih ste morali parkirati sami. S klasičnim serijskim parkirnim sistemom oz. z opcijskim parkirnim sistemom s krmilno avtomatiko Park Assist si pri parkiranju in manevriranju prihranite veliko truda ter ohranite popoln nadzor nad vozilom.

EM ojačevalnik zavorne moči

ASISTENČNI SISTEMI

S serijskim elektromehanskim ojačevalnikom zavorne moči v kombinaciji s sistemom za nadzor prometa Front Assist z zaznavanjem pešcev lahko skrajšate zavorno pot svojega Passata. Tako se lahko npr. zmanjša tveganje za trčenje s pešci.

ASISTENČNI SISTEMI

Vnaprej lahko zazna nevarnost

Sistem lahko zazna pešce na cesti in vas pravočasno opozori. Če se ne odzovete, lahko sistem avtomatsko zavre ter v idealnem primeru in v okviru svojih sistemskih omejitev prepreči trčenje s pešci.

Kontaktirajte nas

Trebnje

Avto Slak d.o.o.
Obrtniška ulica 51,
8210 Trebnje

Načrtuj pot

Novo mesto

Avto Slak d.o.o.
Kolodvorska ulica 4,
8000 Novo mesto

Načrtuj pot