Polo

Kdo pravi, da se majhni avtomobili ne morejo pohvaliti z velikimi aduti? Spoznajte napredni dizajn in inteligentne tehnologije v novem Polu.

Dogovorite se za svoj termin

Testna vožnja

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Pošljite nam povpraševanje

Pridobite ponudbo

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo poslali ponudbo v najkrajšem možnem času.

Sestavite si vozilo po svojem okusu

Konfiguracija vozila

Kakšna različica bi vam ustrezala? Preverite vse možnosti v Volkswagnovem konfiguratorju.

Spoznajte vse podrobnosti

Katalogi, ceniki in tehnični podatki

Če želite raziskati vse podrobnosti o vozilu, vas na spodnji povezavi čakajo predstavitvena gradiva. Preverite vse značilnosti, opcije, cene in tehnične podatke.

Predstavitvena gradiva
Matrični LED-žarometi IQ.LIGHT

Sijoče oči

Markanten prepoznavni znak novega Pola so po želji lahko opcijski matrični LED-žarometi IQ.LIGHT. Njihova matrična tehnologija omogoča, da ves čas vozite z dolgimi lučmi, ne da bi slepili druge udeležence v prometu. Seveda pa tisto, kar poskrbi za dober vtis spredaj, nikakor ne sme manjkati zadaj: tako so del paketa tudi opcijske zadnje LED-luči z animiranimi zavornimi lučmi in integriranimi dinamičnimi smerniki, ki nakazujejo smer s prelivajočim gibanjem svetlobe.

Zunanjost

Oprema po vaši meri

Novi Polo s kompaktnimi merami in svežo oblikovno zasnovo vsakomur daje jasno vedeti, da je avto s karakterjem. Še posebej markanten je njegov novi sprednji del z opcijsko linijsko LED-osvetlitvijo med matričnimi LED-žarometi IQ.LIGHT. Ob podrobnejšem ogledu se kaj hitro izkaže, da individualnost nikakor ni dosežena le z izbrano barvo laka. Vsaka od štirih izvedb – Polo, Life, Style in R-Line – prepriča z drugačnimi posebnostmi. Na primer s kromiranimi dekorativnimi poudarki in še drugimi opcijskimi elementi, kot so streha v kontrastni barvi in sprednje meglenke. Kateri je vaš favorit?

Notranjost

Bogata ponudba opreme

Novi Polo jemlje dih tako z zunanjostjo kot tudi z notranjostjo. Že serijsko ponuja širok nabor privlačne opreme, ki med drugim vključuje digitalni kombinirani instrument, učinkovito klimatsko napravo ter radio Composition z digitalnim radijskim sprejemnikom DAB+ in telefonskim vmesnikom. Seveda si zlahka privoščite še kaj več – na primer ambientno osvetlitev, individualno nastavljiv digitalni kombinirani instrument Digital Cockpit Pro ali klimatsko napravo Climatronic z intuitivnim upravljanjem prek površin, občutljivih na dotik. Vse to je glede na izbrano izvedbo modela na voljo že serijsko ali kot dodatna oprema. Že veste, kaj vse vključujejo seznami opreme za Polo, Polo Life, Polo Style in Polo R-Line? Seznanite se podrobneje z našo ponudbo.

Panoramsko dvižno-pomično strešno okno

Odprt za več doživetij

Opcijsko panoramsko dvižno-pomično strešno okno z električnim upravljanjem je z veliko stekleno površino, ki se razteza prek celotne širine strehe, že samo po sebi pravi magnet za oči. Skozenj v potniški prostor doteka obilica svetlobe, še lepši pa je čudovit razgled proti nebu. Ko je strešno okno odprto – po želji ga lahko samo privzdignete ali pa povsem odprete – se lahko sproščeno predajate sončnim žarkom in uživate v svežem zraku. Steklo strešnega okna je tonirano, kar zagotavlja prijetno temperaturo v notranjosti. Pred žgočim soncem se poleg tega lahko zaščitite s senčnim rolojem.

Digitalni kombinirani instrument

Pomembne informacije v voznikovem neposrednem vidnem polju

Serijski digitalni kombinirani instrument Digital Cockpit na visokoločljivostnem barvnem zaslonu v velikosti 20,32 cm (8 palcev) prikazuje klasične vsebine, kot sta merilnik hitrosti in števec prevoženih kilometrov. Pri izpopolnjeni različici Digital Cockpit Pro lahko prikaze na 26,04 cm (10,25 palca) velikem zaslonu prilagajate individualnim željam. Tako lahko na primer aktivirate optični prikaz vgrajenih asistenčnih sistemov ali izberete kombinacijo navigacijskega zemljevida in multimedijskih podatkov – vse to s privlačnimi grafikami in animacijami.

Radio & navigacija

Inovativni infotainment

Ste že slišali? Radio Composition s 15,5 cm (6,5 palca) velikim zaslonom lahko v Polu vedno poskrbi za razvedrilo po vaši meri. To je zanj povsem preprosta naloga, saj med drugim vključuje digitalni radijski sprejemnik DAB+, dva USB-priključka tipa C in telefonski vmesnik. Opcijsko – od izvedbe Style naprej pa že serijsko – je poleg tega na voljo radio Ready 2 Discover. Ta ima 20,3 cm (8 palcev) velik barvni TFT-zaslon in omogoča posodabljanje. Tako lahko naknadno v trgovini In-Car dokupite navigacijsko funkcijo. Kdor se že od samega začetka želi zanesti na navigacijo, se lahko odloči za opcijski navigacijski sistem Discover Media, ki je opremljen z 20,3 cm (8 palcev) velikim zaslonom in vključuje storitve Streaming & Internet. Te so del ponudbe tudi pri opcijskem navigacijskem sistemu Discover Pro, ki informacije prikazuje na 23,5 cm (9,2 palca) velikem zaslonu.

GTI

Športna različica z vrha ponudbe

Na vrhu ponudbe znova ostaja športna različica Pola z legendarno oznako GTI. Navdušila vas bo z osupljivim videzom in izjemnimi voznimi lastnostmi. Za pogon ponovno skrbi zmogljivi 2,0-litrski prisilno polnjeni bencinski motor.

Kontaktirajte nas

Trebnje

Avto Slak d.o.o.
Obrtniška ulica 51,
8210 Trebnje

Načrtuj pot

Novo mesto

Avto Slak d.o.o.
Kolodvorska ulica 4,
8000 Novo mesto

Načrtuj pot