Sharan

Potrebujete veliko prostora? Potem je Sharan prava izbira.

slide 1

Inteligentna tehnologija

Inteligentni asistenčni sistemi v Sharanu zvišujejo raven udobja pri vožnji. Poleg tega boste z njimi lažje kos kritičnim situacijam ali pa do teh sploh ne bo prišlo. In čeprav boste le redko dejansko občutili delovanje naprednih tehnologij, vas bo ves čas spremljal prijeten občutek. Zavedali se boste namreč, da vam nenehno stojijo ob strani.

slide 1

V prometnem vrvežu lahko ostanete povsem sproščeni.

V cestnem prometu ste lahko bolj sproščeni, če ohranjate zadostno razdaljo do spredaj vozečega vozila. Pri tem vam lahko pomaga serijski sistem za avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC). ACC meri oddaljenost in hitrost spredaj vozečih vozil. Opremljen je s senzorjem, ki zaznava promet v območju pred vozilom. V kolonah in zastojih sistem v kombinaciji z opcijskim menjalnikom DSG zavira vozilo do zaustavitve in kmalu zatem tudi avtomatsko znova spelje. Razdaljo do spredaj vozečega vozila lahko - v okviru sistemskih omejitev - ohranja do hitrosti 210 km/h.

slide 1

Ohranite želeno smer vožnje in popoln pregled.

Serijska asistenca za ohranjanje smeri Lane Assist v okviru sistemskih omejitev pomaga zmanjšati nevarnost prometnih nezgod v primerih, ko voznik nenamerno zapelje z voznega pasu. S pomočjo kamere v predelu notranjega ogledala zaznava označbe na cestišču. Če preti nevarnost, da bo Sharan zapeljal z voznega pasu, vas Lane Assist na to opozori s korigiranjem zasuka volana. Aktivirani sistem se samodejno vključi pri prekoračitvi hitrosti 65 km/h. Pod hitrostjo 60 km/h ali pri aktiviranju smernikov se znova izključi.

slide 1

Na pot nič več brez interneta.

Uporaba interneta nam prinaša prednosti na številnih področjih življenja - tudi v avtomobilu. Tako je na primer z nenehnim dostopom do aktualnih podatkov mogoče ves čas imeti pregled nad prometno situacijo in temu ustrezno načrtovati ali prilagajati pot. Toda spletne storitve Car-Net Guide & Inform ponujajo še veliko več.

Kontaktirajte nas

Trebnje

Avto Slak d.o.o.
Obrtniška ulica 51,
8210 Trebnje

Načrtuj pot

Novo mesto

Avto Slak d.o.o.
Kolodvorska ulica 4,
8000 Novo mesto

Načrtuj pot