T-Cross

Nabito poln talentov: T-Cross je funkcionalen in raznolik. S svojim videzom križanca, možnostmi za individualizacijo in svojo visoko vsakodnevno uporabno vrednostjo je popolna kombinacija variabilnosti in kompaktnosti. Skratka, pripravljen je na skoraj vsako pustolovščino.

Dogovorite se za svoj termin

Testna vožnja

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Pošljite nam povpraševanje

Pridobite ponudbo

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo poslali ponudbo v najkrajšem možnem času.

Sestavite si vozilo po svojem okusu

Konfiguracija vozila

Kakšna različica bi vam ustrezala? Preverite vse možnosti v Volkswagnovem konfiguratorju.

Katalogi, ceniki in tehnični podatki

Katalogi, ceniki in tehnični podatki

Če želite raziskati vse podrobnosti o vozilu, vas na spodnji povezavi čakajo predstavitvena gradiva. Preverite vse značilnosti, opcije, cene in tehnične podatke.

Predstavitvena gradiva

Suveren nastop z dizajnom kompaktnega križanca

Novi T-Cross povezuje urbanost s funkcionalnim dizajnom: dolg pokrov motornega prostora in široka mreža hladilnika mu dajeta markantno podobo. S svojo izrazito karoserijo ta multitalent povsod naredi odličen vtis: v mestu, pri vsakodnevni uporabi in na terenu.

Tako individualen kot vaš okus

Glavne značilnosti v notranjosti so ambientna osvetlitev, kakovostne tekstilne sedežne prevleke in opcijski stilski paketi v treh različnih izvedbah. Notranja oprema nudi tako udobje na najvišji ravni kot možnost prilagajanja po meri posameznika.

Pravi za vse, ki se ne prilagajajo

Prilagodite novi T-Cross svojim lastnim predstavam in izbirajte med izvedbami opreme T-Cross, Life in Style. Kakorkoli se boste odločili, bodo različice opreme izpolnile vaša pričakovanja glede kakovosti in udobja.

ASISTENČNI SISTEMI

Izstopa, a ne prestopa mej

Asistenčni sistemi v T-Crossu zvišujejo raven udobja pri vožnji. Poleg tega boste z njimi lažje kos kritičnim situacijam ali pa do teh sploh ne bo prišlo. Čeprav delovanja teh tehnologij ne boste vedno občutili, boste kljub temu pomirjeni, saj boste vedeli, da vam stalno stojijo ob strani.

ASISTENČNI SISTEMI

Euro NCAP test

Na testu Euro NCAP potekajo najzahtevnejši preizkusi novih vozil: s poskusnimi trčenji in številnimi drugimi raziskavami, v katerih se preizkuša aktivna in pasivna varnost. Kar pomirjujoče je, da je T-Cross te preizkuse opravil s 5 zvezdicami in s tem dosegel najvišjo oceno. Tako sodi med najvarnejše avtomobile v svojem razredu.

Preberi več
ASISTENČNI SISTEMI

Senzor za mrtvi kot

Senzor za mrtvi kot vas med vožnjo s svetlečo diodo v ustreznem zunanjem ogledalu opozarja na vozila v mrtvem kotu. Pri vzvratnem izvozu s parkirnega mesta lahko integrirana asistenca za odparkiranje nadzoruje območje za vozilom in aktivira opozorilo, če zazna vozilo, ki se približuje iz prečne smeri.

Preberi več
ASISTENČNI SISTEMI

Ohranjajte varnostno razdaljo

S sistemom za avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC) lahko vozilo med vožnjo samodejno ohranja nastavljeno najvišjo hitrost* in nastavljeno razdaljo do spredaj vozečega vozila.

PARKIRNI SISTEMI

Še vedno parkirate sami?

Opcijski parkirni sistem s krmilno avtomatiko Park Assist lahko poišče prečna in bočna parkirna mesta ter pri parkiranju samodejno vrti volan.* Pomaga vam tudi pri izvozu iz bočnega parkirnega mesta. Vi pri tem samo pritiskate sklopko, dodajate plin in zavirate ter pozorno spremljate okolico.

Kontaktirajte nas

Trebnje

Avto Slak d.o.o.
Obrtniška ulica 51,
8210 Trebnje

Načrtuj pot

Novo mesto

Avto Slak d.o.o.
Kolodvorska ulica 4,
8000 Novo mesto

Načrtuj pot