T-Roc Cabriolet

Accept No Roof! – novi T-Roc Cabriolet: Volkswagen prinaša svež veter v segment SUV-jev in svetu premierno predstavlja novi T-Roc Cabriolet. Izvedba z odprto streho širi ponudbo priljubljenega križanca in na rastoči trg SUV-jev prinaša več življenjskega sloga.

Dogovorite se za svoj termin

Testna vožnja

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Pošljite nam povpraševanje

Pridobite ponudbo

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo poslali ponudbo v najkrajšem možnem času.

Sestavite si vozilo po svojem okusu

Konfiguracija vozila

Kakšna različica bi vam ustrezala? Preverite vse možnosti v Volkswagnovem konfiguratorju.

Spoznajte vse podrobnosti

Katalogi, ceniki in tehnični podatki

Če želite raziskati vse podrobnosti o vozilu, vas na spodnji povezavi čakajo predstavitvena gradiva. Preverite vse značilnosti, opcije, cene in tehnične podatke.

Predstavitvena gradiva

Svež veter.

T-Roc Cabriolet kot prvi križanec z odprto streho v razredu kompaktnih vozil ponuja ustrezno kombinacijo ekstravertirano-markantnega dizajna, povišanega položaja sedenja, značilnega za SUV-je, visoke funkcionalnosti in edinstvenega doživetja vožnje v kabrioletu.

Kabriolet po meri.

Glede opreme lahko izberete med izvedbama Style in R-Line. Izvedba Style je namenjena kupcem, ki cenijo dizajn in individualnost. Izvedba opreme R-Line je dosledno športnega značaja, zato so vsebine paketov R-Line Exterieur in Interieur, ki so v T-Rocu na voljo opcijsko, pri tej izvedbi serijske. Športni značaj med drugim dodatno poudarjajo serijske meglenke, športna nastavitev podvozja in progresivno krmiljenje z uravnavanjem krmiljenja glede na hitrost vožnje.

Platnena streha.

V skladu s tradicijo Hrošča in Golfa ima T-Roc Cabriolet klasično platneno streho. Njegova serijska popolnoma avtomatsko zložljiva streha se odpre v le 9 sekundah. Streho je možno odpreti tudi med vožnjo, in sicer do hitrosti 30 km/h. Pri tem se platnena streha odklene in zaklene elektromehansko.

Ofenziva športnih terencev.

Temperamentni T-Roc Cabriolet ima v celotni strategiji vlogo agilnega, vsestranskega križanca, ki v enaki meri zadovolji razum in čutila. Za ta namen je razvojna ekipa povezala odlike Volkswagnovih SUV-jev in občutenje vožnje s kabrioletom.

Vedno povezani in digitalni.

Z opcijskim infotainment sistemom naslednje generacije (MIB3) je Cabriolet stalno online in tako omogoča nove funkcije in storitve. Novi sistem vključuje enoto OCU (Onboard Connectivity Unit) skupaj z integrirano eSIM-kartico. Tako je kabriolet po želji stalno povezan, takoj ko se voznik prijavi v Volkswagnov sistem. Informacije se prikazujejo na do 8,0-palčnem zaslonu infotainment sistema. V kombinaciji z opcijskim 11,7-palčnim aktivnim informacijskim zaslonom nastane popolnoma digitalna armaturna plošča, tako imenovani Digital Cockpit.

Kontaktirajte nas

Trebnje

Avto Slak d.o.o.
Obrtniška ulica 51,
8210 Trebnje

Načrtuj pot

Novo mesto

Avto Slak d.o.o.
Kolodvorska ulica 4,
8000 Novo mesto

Načrtuj pot