T-Roc

Novi T-Roc kot prvi Volkswagnov križanec združuje suverenost SUV-ja in živahnost športnega kompaktnega modela. Njegov dizajn izkazuje značaj: kakovosten, visoko dovršen in samozavesten. Poleg tega s svojo prostornino prtljažnika, ki znaša do 1.290 l, dokazuje, da se kompaktna zasnova in vsestranska funkcionalnost ne izključujeta.

Dogovorite se za svoj termin

Testna vožnja

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Pošljite nam povpraševanje

Pridobite ponudbo

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo poslali ponudbo v najkrajšem možnem času.

Sestavite si vozilo po svojem okusu

Konfiguracija vozila

Kakšna različica bi vam ustrezala? Preverite vse možnosti v Volkswagnovem konfiguratorju.

Spoznajte vse podrobnosti

Katalogi, ceniki in tehnični podatki

Če želite raziskati vse podrobnosti o vozilu, vas na spodnji povezavi čakajo predstavitvena gradiva. Preverite vse značilnosti, opcije, cene in tehnične podatke.

Predstavitvena gradiva

Izstopajte iz množice z dvobarvnim lakiranjem.

Ker monotonost in T-Roc enostavno ne sodita skupaj. Z opcijskim dvobarvnim lakiranjem izvedbe T-Roc Style boste dokazali stilsko dovršenost. Za izvedbo Sport sta po želji na voljo črna in bleščeča rdeča barva.

Infotainment.

Naj vsaka vožnja postane nekaj več. Izkoristite čas v svojem T-Rocu. Sodoben infotainment sistem poskrbi, da ste na tekočem, omogoča vam prostoročno telefoniranje ali predvaja vašo najljubšo pesem ter vas vodi do cilja. Če želite, vas s funkcijo glasovnega upravljanja celo uboga na besedo.

Ostanite suvereni, tudi v zahtevnih cestnih razmerah.

Odkrijte nekaj novega! V kombinaciji z opcijskim pogonom 4MOTION vam je na voljo sistem 4MOTION Active Control, ki omogoča različne nastavitve, natančno prilagojene najrazličnejšim terenom. Pri cestnem voznem programu lahko prek sistema za izbiro voznega profila izbirate med petimi nastavitvami.

ASISTENČNI SISTEMI

Inetligentni asistenčni sistemi

Izognite se nepotrebnemu stresu. Četudi ste vajeni sami biti kos stvarem,vam T-Roc lahko olajša marsikatero situacijo. V najboljšem primeru vam njegovi asistenčni sistemi pomagajo celo preprečiti nezgode.

ASISTENČNI SISTEMI

Sproščena vožnja

Nad asistenčnimi sistemi, kot so serijski Lane Assist, opcijski sistem za avtomatsko uravnavanje razdalje, opcijska asistenca za zastoje in opcijski sistem Emergency Assist, ne boste navdušeni le v kritičnih situacijah. Vožnja z njimi postane namreč udobnejša tudi v vsakdanjem življenju.

ASISTENČNI SISTEMI

Zaviranje v sili

Si tudi vi kdaj želite, da bi imeli pomočnika, ki bi namesto vas spremljal promet pred vami? S serijskim sistemom za nadzor prometa Front Assist, ki vključuje mestno funkcijo zaviranja v sili in funkcijo zaznavanja pešcev, boste med vožnjo lahko bolj sproščeni.

PARKIRNI SISTEM

Park Assist

Osvojite ulico. In prosto parkirno mesto. Parkiranje se lahko spremeni v preizkus potrpežljivosti. Še dobro, da vam novi T-Roc s svojima opcijskima asistenčnima sistemoma za parkiranje pomaga že pri iskanju parkirnega mesta ter vam tako olajša postopek parkiranja.

ASISTENČNI SISTEMI

Senzor za mrtvi kot

T-Roc vam lahko pomaga, ko želite zamenjati vozni pas ali zapeljati s parkirnega mesta. Opcijski senzor za mrtvi kot z asistenco za odparkiranje vas med vožnjo v okviru sistemskih omejitev opozarja na vozila v mrtvem kotu. Pri vzvratnem izvozu s parkirnega mesta nadzoruje območja ob straneh vozila in za vozilom.

Kontaktirajte nas

Trebnje

Avto Slak d.o.o.
Obrtniška ulica 51,
8210 Trebnje

Načrtuj pot

Novo mesto

Avto Slak d.o.o.
Kolodvorska ulica 4,
8000 Novo mesto

Načrtuj pot