Taigo

Novi Taigo: Za vse, ki sami ustvarjate trende. Ki se ne pustite spremeniti, pač pa raje spreminjate sami. Ki nimate le občutka za slog, pač pa tudi svojstven značaj. In ki celo v vsakdanjiku vedno najdete kaj izjemnega.

Dogovorite se za svoj termin

Testna vožnja

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Pošljite nam povpraševanje

Pridobite ponudbo

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo poslali ponudbo v najkrajšem možnem času.

Sestavite si vozilo po svojem okusu

Konfiguracija vozila

Kakšna različica bi vam ustrezala? Preverite vse možnosti v Volkswagnovem konfiguratorju.

Spoznajte vse podrobnosti

Katalogi, ceniki in tehnični podatki

Če želite raziskati vse podrobnosti o vozilu, vas na spodnji povezavi čakajo predstavitvena gradiva. Preverite vse značilnosti, opcije, cene in tehnične podatke.

Predstavitvena gradiva
R-Line

Izrazito športen

Novi Taigo R-Line vsem športnim navdušencem ponuja kakovostno in privlačno zasnovano opremo, ki zagotavlja visoko raven udobja in se ponaša z napredno tehnično zasnovo. Rezultat sta markantna zunanjost in notranjost.

Sprednji del

Nov obraz

Že na prvi pogled je jasno, da Taigo stavi na športnost in najsodobnejše tehnične rešitve. Še posebej privlačna posebnost zunanjosti je linijska LED-osvetlitev, ki se ob Volkswagnovem znaku razteza prek celotne širine sprednjega dela in povezuje matrična LED-žarometa IQ.LIGHT, ki blestita z markantno svetlobno grafiko. Meglenki sta vgrajeni na zunanjih straneh širokega odbijača.

Zadek

Ekspresiven v vseh pogledih

Športno zasnovo ima tudi poševni zadek s sodobno svetlobno grafiko zadnjih luči. Ob pogledu od zadaj je kupejevska oblika še posebej izrazita zaradi ozkih temno rdečih zadnjih LED-luči z neprekinjenim svetlobnim pasom. Pri tem celotna zasnova – od markantnega roba strehe do dinamičnega spodnjega dela odbijača – jasno razkriva, da boste v novem Taigu kaj hitro pozabili na monotoni vsakdanjik.

Notranjost

Privlačno inovativna notranjost

Notranjost novega Taiga je nedvomno nadvse vabljiva. Že serijsko je opremljena s kakovostno armaturno ploščo, katere površina je zelo prijetna na otip, za izvedbo Style pa so poleg tega na voljo barvni dekorativni elementi. Od izvedbe Life naprej lahko tudi na zadnji sedežni klopi napolnite baterijo svojih naprav prek USB-vmesnika v sprednjem sredinskem naslonu za roke. Poleg tega tudi usnjen večfunkcijski volan (serijsko na voljo od izvedbe Life naprej) jasno ponazarja, da je v tem avtomobilu vse osredotočeno na optimalno povezljivost.

Stilski paket Visual Green

Poživite notranjost z barvami

Bi radi popestrili svoj svet z barvami? S stilskim paketom Visual Green dobi notranjost izrazito svežo podobo. Paket namreč vključuje notranje elemente v svetli keramično sivi barvi in trendovske dekorativne elemente v izvedbi Visual Green. Na sedežnih prevlekah Tracks unikatno barvno zasnovo zaokrožajo zeleni okrasni šivi.

Variabilno prtljažno dno

Natovarjanje je lahko povsem preprosto

Novi Taigo kljub kompaktnim meram ponuja osupljivo veliko prostora. In ker je seveda pomembno, da tega lahko optimalno izkoristite, variabilno prtljažno dno zagotavlja maksimalno prilagodljivost. Tako je na primer spodnji rob prtljažnika lahko povsem poravnan s prtljažno površino, kar občutno poenostavlja raztovarjanje in natovarjanje: prtljago preprosto dvignete do roba prtljažnika in jo nato samo še potisnete v prtljažnik. Pri tem vas ne bo prav nič oviral globokotonski zvočnik, ki je na voljo kot dodatna oprema. Vgrajen je namreč v vdolbini za rezervno kolo in zaradi njega prostornina prtljažnika ni nič manjša.

Kontaktirajte nas

Trebnje

Avto Slak d.o.o.
Obrtniška ulica 51,
8210 Trebnje

Načrtuj pot

Novo mesto

Avto Slak d.o.o.
Kolodvorska ulica 4,
8000 Novo mesto

Načrtuj pot