Tiguan Allspace

Čez gorske prelaze do obalnih cest – z modelom Tiguan Allspace se boste povsod počutili kot doma.

Dogovorite se za svoj termin

Testna vožnja

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Pošljite nam povpraševanje

Pridobite ponudbo

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo poslali ponudbo v najkrajšem možnem času.

Sestavite si vozilo po svojem okusu

Konfiguracija vozila

Kakšna različica bi vam ustrezala? Preverite vse možnosti v Volkswagnovem konfiguratorju.

Spoznajte vse podrobnosti

Katalogi, ceniki in tehnični podatki

Če želite raziskati vse podrobnosti o vozilu, vas na spodnji povezavi čakajo predstavitvena gradiva. Preverite vse značilnosti, opcije, cene in tehnične podatke.

Predstavitvena gradiva

Karizmatični magnet za oči.

Fleksibilnost je dobila novo ime:dizajn Tiguana Allspace spretno poudarja njegove odlične lastnosti ter pri tem stavi na slog in kakovost.

Hoteli boste še več: odkrijte nove prostorske dimenzije kompaktnega SUV-ja ter se prepustite navdušenju nad izrazito svetlobno grafiko in kakovostnimi oblikovalskimi elementi.

Povezljivost.

Tiguan Allspace ponuja številne možnosti za udobno in preprosto uporabo sodobnih tehnologij – ne glede na to, ali želite telefonirati med vožnjo, spremljati aktualne prometne informacije, poiskati navigacijske napotke do izbranega cilja ali preprosto le poslušati svoje najljubše skladbe.

Prtljažnik s funkcijo Easy Open

Praktična funkcija Easy Open, ki je na voljo kot dodatna oprema, vam omogoča, da pokrov prtljažnika odprete, ne da bi pred tem morali karkoli odložiti.Če imate avtomobilski ključ pri sebi v žepu, zadošča, da z nogo zamahnete pod zadkom vozila, in pokrov prtljažnika se odpre.Prostornina prtljažnika v 7-sedežnem Tiguanu Allspace znaša do 1.775 litrov¹.Pri tem je z vidika funkcionalnosti neprekosljiv:v prtljažniku je mehanizem za podiranje naslonjal zadnjih sedežev, s katerim lahko naslonjala zunanjih sedežev druge in tretje sedežne vrste poklopite z eno&nbspsamo potezo in v hipu naredite dovolj prostora za dolge predmete – ne da bi jih pri tem morali izpustiti iz rok.

ASISTENČNI SISTEMI

Inteligentna tehnologija

Tiguan je opremljen z inteligentnimi tehnologijami in opcijskimi asistenčnimi sistemi za preprečevanje nezgod, zato se nanj lahko zanesete tudi v kritičnih voznih situacijah. Rezultat je pomirjajoč, suveren občutek pri vožnji.

Parkirni sistem

Trailer assist

Parkiranje še nikoli ni bilo tako preprosto. Tudi z veliko prikolico. Pri manevriranju s prikolico lahko vaš avto vrti volan namesto vas. Opcijska asistenca Trailer Assist vas tako občutno razbremeni.

ASISTENČNI SISTEMI

Area view

Odparkiranje vozila v vrvežu mestnega središča ali manevriranje na zahtevnih terenih – mar ne bi bilo v tovrstnih nepreglednih situacijah čudovito, če bi lahko na enem mestu videli, kaj se dogaja okoli vašega vozila in na kaj morate biti pozorni? Opcijski sistem za prikaz okolice Area View vam s štirimi kamerami omogoča prav to.

Parkirni sistem

Brezskrbno parkiranje

Parkirni sistem Park Assist zna poiskati prečna in bočna parkirna mesta in pri parkiranju samodejno vrti volan.Pomaga vam tudi pri izvozu z bočnega parkirnega mesta.Sami morate le še upravljati sklopko, dodajati plin in zavirati.

Asistenčni sistemi

Asistenca za zastoje

Več udobja – celo v zastojih. Asistenca za zastoje v gostem prometu, ki zahteva pogosto ustavljanje in speljevanje, omogoča udobno vožnjo za drugimi vozili in pomaga preprečevati nezgode, do katerih pogosto pride v tovrstnih situacijah. Sistem ohranja ustrezno smer vozila na voznem pasu ter samodejno dodaja plin in zavira.

Kontaktirajte nas

Trebnje

Avto Slak d.o.o.
Obrtniška ulica 51,
8210 Trebnje

Načrtuj pot

Novo mesto

Avto Slak d.o.o.
Kolodvorska ulica 4,
8000 Novo mesto

Načrtuj pot