Tiguan

Naredi vtis. Ne le s svojim videzom.

slide 1

Inteligentna tehnologija

Tiguan je opremljen z inteligentnimi tehnologijami in opcijskimi asistenčnimi sistemi za preprečevanje nezgod, zato se nanj lahko zanesete tudi v kritičnih voznih situacijah. Rezultat je pomirjajoč, suveren občutek pri vožnji.

slide 1

Trailer assist

Parkiranje še nikoli ni bilo tako preprosto. Tudi z veliko prikolico. Pri manevriranju s prikolico lahko vaš avto vrti volan namesto vas. Opcijska asistenca Trailer Assist vas tako občutno razbremeni.

slide 1

Area view

Odparkiranje vozila v vrvežu mestnega središča ali manevriranje na zahtevnih terenih – mar ne bi bilo v tovrstnih nepreglednih situacijah čudovito, če bi lahko na enem mestu videli, kaj se dogaja okoli vašega vozila in na kaj morate biti pozorni? Opcijski sistem za prikaz okolice Area View vam s štirimi kamerami omogoča prav to.

slide 1

Lane assist

Med monotono vožnjo, na zoženih voznih pasovih in na ozkih regionalnih cestah lahko voznikova koncentracija po daljšem času popusti. Asistenca za ohranjanje smeri Lane Assist vam zato pomaga bolje oceniti prometno situacijo in zmanjšati tveganje.

slide 1

Brezskrbno parkiranje

Parkirni sistem Park Assist zna poiskati prečna in bočna parkirna mesta in pri parkiranju samodejno vrti volan.Pomaga vam tudi pri izvozu z bočnega parkirnega mesta.Sami morate le še upravljati sklopko, dodajati plin in zavirati.

slide 1

Asistenca za zastoje

Več udobja – celo v zastojih. Asistenca za zastoje v gostem prometu, ki zahteva pogosto ustavljanje in speljevanje, omogoča udobno vožnjo za drugimi vozili in pomaga preprečevati nezgode, do katerih pogosto pride v tovrstnih situacijah. Sistem ohranja ustrezno smer vozila na voznem pasu ter samodejno dodaja plin in zavira.

Kontaktirajte nas

Trebnje

Avto Slak d.o.o.
Obrtniška ulica 51,
8210 Trebnje

Načrtuj pot

Novo mesto

Avto Slak d.o.o.
Kolodvorska ulica 4,
8000 Novo mesto

Načrtuj pot