Touran

Vsak se želi peljati v Touranu, saj ta navdušuje z obilico prostora in udobja ter s prepričljivo dinamičnim dizajnom.

Dogovorite se za svoj termin

Testna vožnja

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Pošljite nam povpraševanje

Pridobite ponudbo

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo poslali ponudbo v najkrajšem možnem času.

SESTAVITE SI VOZILO PO SVOJEM OKUSU

Konfiguracija vozila

Kakšna različica bi vam ustrezala? Preverite vse možnosti v Volkswagnovem konfiguratorju.

Spoznajte vse podrobnosti

Katalogi, ceniki in tehnični podatki

Če želite raziskati vse podrobnosti o vozilu, vas na spodnji povezavi čakajo predstavitvena gradiva. Preverite vse značilnosti, opcije, cene in tehnične podatke.

Predstavitev gradiva

Izstopa iz ustaljenih okvirov in privlači poglede.

Touran je vozilo, ki zna poskrbeti za dober vtis – tudi takrat, ko gledate iz njega. Vsestranski družinski avto je namreč opcijsko na voljo z 1,4 m² velikim panoramskim dvižno-pomičnim strešnim oknom. Poleg tega so kompaktne mere, ki olajšujejo vožnjo in manevriranje v mestih, združene z inteligentno prostorsko zasnovo, ta pa zagotavlja maksimalno udobje tudi na daljših potovanjih.

S polno hitrostjo po informacijski avtocesti.

S Touranom je vožnja užitek – tudi za tiste, ki ne sedijo za volanom. Vsem potnikom so namreč na voljo najsodobnejše možnosti za popolno povezanost. Tako boste lahko kadarkoli posodobili svoje profile na družabnih omrežjih ali poslušali svoj novi najljubši glasbeni album. Z dovršenimi opcijskimi aplikacijami, kot je Volkswagen Media Control, z vmesnikom Car-Net App-Connect ter z dostopom do brezžičnega omrežja (Wi-Fi) bo to v Touranu res povsem preprosto.

Udobje

Naj vam bo v vašem Touranu udobno. Bogat nabor osnovne opreme, preprosto upravljanje in številne komfortne opcije poskrbijo, da lahko vsak dan v njem uživate povsem sproščeno.

Side Assist

Namesto vas gleda nazaj

Še bolj pozoren kot starši: z opcijsko asistenco za menjavo voznega pasu Side Assist vam novi Touran v okviru sistemskih omejitev pomaga pri menjavi voznega pasu. Radarski sistemi v zadku spremljajo območje za vozilom in v mrtvem kotu. Z opozorilno lučko v zunanjih ogledalih vas sistem opozori na potencialno nevarnost. In to je šele začetek: dodatno lahko senzorji asistence za odparkiranje zaznajo bližajoča se vozila znotraj določenega območja in vas na nevarnost trčenja opozorijo z zvočnim signalom. Še zlasti, ko je treba vzvratno zapeljati z nepreglednega parkirnega mesta, je to neprecenljiva pomoč. Kajti sistem lahko v okviru sistemskih omejitev v sili celo zavira in v idealnem primeru prepreči trčenje ali pa vsaj zmanjša njegovo silovitost.

Asistenca za zastoje

Gonilna sila v zastojih

Ko na avtocestah in dobro vzdrževanih hitrih cestah promet povsem obstane ali se premika v počasni koloni, Touran z opcijsko asistenco za zastoje ostane gonilna sila dobrega razpoloženja. Takoj ko položite roke na volan, avtomobil v okviru sistemskih omejitev pospešuje, zavira in vrti volan namesto vas. Zagotovo boste opazili, da vas to sprosti skoraj toliko kot masaža stopal. Skoraj.

Trailer Assist

Poenostavite si manevriranje s prikolico.

Manevriranje s prikolico lahko za neizkušene postane pravi preizkus potrpežljivosti, saj se prikolica ne odziva vedno tako, kot bi morda pričakovali – smer zasuka volana je med drugim zrcalno obrnjena glede na smer vožnje prikolice. Za natančno vzvratno vožnjo je odločilno pravilno sukanje volana, ki ga lahko prepustite opcijski asistenci za manevriranje s prikolico Trailer Assist. Najprej prestavite v vzvratno prestavo, pritisnete tipko parkirnega sistema in s stikalom za nastavljanje zunanjih ogledal določite smer, v katero naj se pelje prikolica. Vaš Volkswagen nato avtomatsko zavija, medtem ko vi še naprej skrbite za prestavljanje, pospeševanje in zaviranje. Tako ves čas ohranjate popoln nadzor.

Kontaktirajte nas

Trebnje

Avto Slak d.o.o.
Obrtniška ulica 51,
8210 Trebnje

Načrtuj pot

Novo mesto

Avto Slak d.o.o.
Kolodvorska ulica 4,
8000 Novo mesto

Načrtuj pot