Volkswagen ID.5

Novi ID.5 s suvereno električno močjo in tekočo silhueto predstavlja sodobno simbiozo SUV-ja in kupeja. Med drugim omogoča brezžične posodobitve in razkriva nove razsežnosti električne mobilnosti.

Dogovorite se za svoj termin

Testna vožnja

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Pošljite nam povpraševanje

Pridobite ponudbo

Vnesite svoje podatke in na vaše povpraševanje bomo poslali ponudbo v najkrajšem možnem času.

Sestavite si vozilo po svojem okusu

Konfiguracija vozila

Kakšna različica bi vam ustrezala? Preverite vse možnosti v Volkswagnovem konfiguratorju.

Spoznajte vse podrobnosti

Katalogi, ceniki in tehnični podatki

Če želite raziskati vse podrobnosti o vozilu, vas na spodnji povezavi čakajo predstavitvena gradiva. Preverite vse značilnosti, opcije, cene in tehnične podatke.

Predstavitev gradiva
Vse do najmanjše podrobnosti

Eleganten kupejevski dizajn zunanjosti

Trajnostna električna moč je lahko tudi izrazito elegantna: markanten zunanji dizajn novega ID.5 navdušuje z ubrano oblikovno zasnovo, črno streho in srebrnimi elementi, ki so pravi magnet za oči. Oblikovno dovršena, opcijska 21-palčna aluminijasta platišča optimalno zaokrožajo sodobni videz zunanjosti, medtem ko dvignjen zadnji usmernik zraka poudarja športne poteze kupeja. Z napisom ID. ob straneh in na zadku je novi pionir na področju inovativne električne mobilnosti prepoznaven že na prvi pogled.

Za dolge relacije

Inteligentno polnjenje

Novi ID.5 se lahko pohvali z električnimi zmogljivostmi, ki prepričajo v vseh pogledih. Odlična aerodinamika in zmogljiva baterija zagotavljata, da je z samo enim polnjenjem mogoče prevoziti veliko razdaljo. Pri tem polnjenje zaradi inteligentnega upravljanja hitro postane del vsakdanjika. Doma še posebej preprosto polnjenje omogoča stenska polnilna postaja ID. Charger s polnilno močjo do 11 kW. S časovno krmiljenim polnjenjem in namestitvijo fotovoltaičnega sistema na domačo streho lahko seveda dosežete še večjo energijsko učinkovitost. Številne javne polnilne postaje na bencinskih servisih in avtocestah poleg tega omogočajo hitro polnjenje z enosmernim tokom (DC). S funkcijo za hitro polnjenje je na teh postajah v pribl. 30 minutah mogoče občutno podaljšati doseg.

Prostor za doživetja

Prostorna zasnova notranjosti

Odkrijte prostorno in inteligentno zasnovano notranjost, ki vse vaše čute razvaja z enkratnim udobjem. In preseneča z dejstvom, da je kljub kupejevski obliki s padajočo strešno linijo veliko prostora za glavo na voljo tudi v zadnjem delu potniške kabine. Tako v ID.5 lahko udobno potuje do 5 oseb. Poleg tega je zaradi velike prostornine prtljažnika na voljo tudi obilica prostora za prtljago. Posebnost potniškega prostora je sodobna oprema, ki kar vabi k odkrivanju novega, saj napreden dizajn združuje z inovativno tehnologijo in intuitivnim upravljanjem. Tudi zato je vožnja z ID.5 vedno pravi užitek.

Predstavite se v najlepši luči

IQ.LIGHT

Markanten prepoznavni znak novega ID.5 so po želji lahko opcijski matrični LED-žarometi IQ. Light. Njihova inovativna matrična tehnologija omogoča, da ves čas vozite z dolgimi lučmi, ne da bi slepili druge udeležence v prometu. Vizualno je zagotovo nekaj posebnega eleganten svetlobni pas, ki povezuje matrične LED-žaromete in Volkswagnov znak. Seveda pa z dovršenim videzom želi prepričati tudi zadek: tako so del paketa tudi opcijske 3D zadnje LED-luči z animiranimi zavornimi lučmi in integriranimi dinamičnimi smerniki, ki nakazujejo smer s prelivajočim gibanjem svetlobe.

Prava skladba za vsako priložnost

Integrirano pretakanje glasbe

Uporabljate storitev Apple Music? Potem v ID.5 lahko poslušate svoje priljubljene skladbe neposredno prek vsestranskega, opcijskega navigacijskega sistema Discover Pro – brez uporabe pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Prenos aplikacije in prijava z vašimi podatki za dostop zadostujeta, da na zaslonu navigacijskega sistema lahko neposredno odprete svoj račun za Apple Music in izbirate med več milijoni skladb, ekskluzivnimi vsebinami in najnovejšimi podcasti.

Za vas ohranja smer vožnje, druge pa na primerni razdalji.

Travel Assist s kolektivnimi podatki

Če se boste odločili za opcijski sistem Travel Assist, bo vaš avtomobil opremljen z nadvse uporabno asistenco, ki lahko namesto vas ohranja smer na voznem pasu in nastavljeno hitrost ter pri tem upošteva razdaljo do spredaj vozečih vozil.

Pomaga si s funkcijo prilagodljivega vodenja po voznem pasu, ki aktivno ohranja vozilo na sredini voznega pasu. Pri tem se Travel Assist lahko prilagodi vašemu načinu vožnje in ustrezno zamakne sredinsko linijo – bodisi v levo ali v desno.

Na avtocesti vam Travel Assist po želji aktivno pomaga tudi pri menjavi voznega pasu. Pogoj za to je, da na obeh straneh zaznava omejevalno črto voznega pasu.

Če so na voljo kolektivni podatki, tj. podatki o vožnji, ki jih posreduje več vozil v bližini, sistemu Travel Assist za ohranjanje smeri zadostuje omejevalna črta na zgolj eni strani voznega pasu – na primer na regionalnih cestah brez sredinske črte.

Dodatno je sistem Travel Assist opremljen še s prediktivnim tempomatom in asistenco za ovinke. Tako lahko prilagaja hitrost vozila veljavnim hitrostnim omejitvam in poteku poti (ovinkom, krožiščem itd.).

Kontaktirajte nas

Trebnje

Avto Slak d.o.o.
Obrtniška ulica 51,
8210 Trebnje

Načrtuj pot

Novo mesto

Avto Slak d.o.o.
Kolodvorska ulica 4,
8000 Novo mesto

Načrtuj pot